| ![]() |
| החזר כספי משפחתון בתקופת הקורונה | ||
| מחבר: | שרית הרוש (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 24/05/2020 | |
| שעה: | 10:26:47 | |
| שלום רב,
אני אם לתאומים שנמצאים במשפחתון פרטי מספר חודשים. כידוע, החל מה15.3.20 המשפחתון נסגר בהוראת הממשלה, שילמתי את מלוא הסכום עבור חודש מרץ ונותרו 13 יום ששילמתי עבורם אך לא קיבלתי תמורה. מבחינתי אני בזיכוי מול המטפלת, אלא שהיא החליטה שאת הימים הללו היא מקזזת עם חופשת פסח (9ימים) חופשת עצמאות (יום אחד), מוותרת כביכול על 2 ימי בחירה המגיעים לה ואת היום הנותר היא תוריד מסכום חודש אוגוסט. היו בינינו חילופי דברים בעניין זה, לא נשמע לי הגיוני המהלך הזה, למה עליי לשלם עבור חופשת פסח כאשר הגן סגור בשל מצב חירום עולמי? הרי לא מדובר במצב שבשיגרה. מה גם שבתור עצמאית היא קיבלה מענק פיצוי מהמדינה עבור סגירה המשפחתון. (שאגב בביתה הפרטי ולא במבנה המושכר במיוחד). יומיים לפני החזרה לשיגרה היא שלחה הודעה שעל ההורים למחזירים את הילדים לשלם 1000 שקלים עבור חופשת פסח ועצמאות ורק אז ניתן יהיה להחזיר את הילדים אליה. ואת ימי מרץ היא תחזיר במאי. (בסופו של דבר היא דורשת תשלום עבור ימים שהגן היה סגור בהוראת הממשלה.) לא החזרתי אותם במאי מחשש להתפרצות דניה, אני בהריון בקבוצת סיכון, הודעת לה על כך והיא הסכימה איתי. כעת שראיתי שמצב הקורונה בשליטה ביקשתי להחזיר, התנאי שלה היה ויתור על הימים ממרץ ותשלום 2000 עבור אפריל!!! לא מוכנה להחזיר את ימי מרץ לא בכסף ולא בימי עבודה כשאחזיר האם זה נורמלי??? האם אני אמורה לשלם לה עבור חופשות בזמן שהגן היה סגור והיא קיבלה מענקים מקסימליים מהמדינה? באיזה זכות הגנים תופסים אותנו ההורים שבויים שלהם? | ||
| 24/5/2020 10:26 | שרית הרוש |
החזר כספי משפחתון בתקופת הקורונה |
| 26/5/2020 09:17 | המועצה לצרכנות |
re:החזר כספי משפחתון בתקופת הקורונה |