| מחבר: | יקיר דוקרקר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 21/05/2020 |
| שעה: | 18:11:24 |
|
| שלום רבב יש לי בעיה עים חברת פרטנר בחודש 12 שחזר החיוב רציתי לעדכן את המוקד הפיננסי של החברה אך לא הצלחתי לחייג כלל אז לבסוף דיברו איתי מהמוקד הרגיל אך המנהלת המוקד שיקרה ולא עבירה את המידע למוקד הפיננסי לאחר מיכן לאחר יום שלחו לי איום ליפני בית משפט ואמרו לי בפלאפון שבפעם הבא שיחזור חוב ולא תדוח לנו ישירות אנחנו נגיש תביעה לבית המשפט ניסיתי לבקש מהמוקד הרגיל שיעביר אותי למוקד הפיננסי אך חלק שיחקו בי משחקים ולא עזרו כלל ויצא שהיתקשרתי מלא פעמיים למרות שלאחר מיכן נאמר לי על ידי הבנק שהיה טעות שלהם והחיוב מיתברר חזר ביגלל תקלה בבנק והמוקד הפיננסי של החברה ביקש שאני יעדכן אותו אך אני לא מצליח להיתקשר אז המנהלת המוקד אמרה לי תחפש מישהו מבחוץ שכן חבר מישהו שהוא לקוח החברה ומימנו לחייג כך אמרה שלא מוכנה לטפל בחסימה שיש עים אתם יכולים לטפל בעינין זה כי המוקד הפיננסי הוא זה שביקש לעשכן אותם במידה והיה טעות של הבנק עד היום מאז לאחר עידכון מהבנק לא הצלחתי ליצור קשר עים המוקד הפיננסי בעיקבות זה שחזר ולא דיוחתי והכול אמרו לי שבוצע נגדי שלילה של זכויות לעבור חברה לא למשך 4 שנים ליקנות מכשירים בתשלומים גם לא למשך 4 שנים כול זה ביגלל שטוענים שלא דיוחתי להם תוכלו בבקשה לעזור לי כי החברה בורחת לי עים זה חוקי מה שאמרו לי |
|
|