חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקת מטבח
מחבר:עדן עובד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/05/2020
שעה:10:57:50

שלום, אני ובעלי רכשנו דירה ראשונה דרך קבלן וסגרנו דרך ספק המטבחים של הקבלן מטבח משודרג, דרך אניס מטבחים .
סגרנו את העסקה וחיכיתי שיגיעו השיקים מהבנק, ביום שהגיעו חתמתי עליהם ונתתי לאמא שלי כי טסתי לירח דבש . אמא שלי נסעה והביאה לחברה את השיקים.
לפני שבועיים דיברו איתי שאני צריכה להגיע לפגישת ביצוע, הגענו והתחלנו לבחור צבעים, לא היה להם דברים חדשים הכל ישן ושום צבע שרציתי. חשוב לציין שבכל חברות המטבחים האחרות היו את הצבעים. ביקשתי שיזמינו לנו והם אמרו שאי אפשר . שילמתי 35,000 תוספת על המטבח הזה ואני לא רוצה אותו בלי הצבע שיתאים לי . עצרתי את בפגישת ביצוע ואמרתי לו שאם אין לו את הצבעים אז אני רוצה לבטל . הפגישה נעצרה והוא אמר שיעשה בירורים.
לאחר כמה ימים אמר לנו שלא ניתן להזמין מאף חברה וניתן לבחור רק מימה שיש לו , ואני אמרתי שאני לא מעוניינת ורוצה לבטל ושהמטבח לא ירד לביצוע אז שיבין אותי ויתחשב .
הוא אמר לי כי לא ניתן לבטל כלל מכיוון שנעשתה מדידה .
אמרתי שאשלם עבור המדידה, ושהמטבח עוד לא הוזמן ועוד לא גמרנו פגישת ביצוע .
מסתבר שביום שאמא שלי הביאה את השיקים החתימו אותה על חוזה שרשום שם שאי אפשר לבטל אחרי 3 ימים מיום המדידה .
1. לא אמרו לי מתי הייתה המדידה - אז איך אני אמורה לדעת שיש לי סיכוי לבטל ? הכניסה לבית היא עוד שנה , בוודאי שלא חשבתי שכבר נעשו מדידות למטבח.
2. מעולם לא הראו לי את החוזה ופשוט החתימו את אמא שלי שלא ידעה שלא הסבירו לנו , הייתי בחול בתאריך של החוזה ולא נשלח אליי שום דבר למייל שאראה, ולא שלחתי את אמא שלי עם ייפוי כוח לחתום בשמי .. בסך הכל הייתה שליחה של השיקים.

האם הם יכולים להגיד לי שאין באפשרותי לבטל כלל ?
מצד אחד הוא אומר לי שאני יכולה לשנות עדיין את המטבח ומצד שני אומר לי שאי אפשר לבטל ..
אנחנו זוג צעיר שעובד כל כך קשה בשביל הבית הזה, בבקשה תעזרו לנו להבין מה עושים במצב כזה.
20/5/2020 10:57 עדן עובד ביטול עסקת מטבח
21/5/2020 10:11 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקת מטבח