| ![]() |
| פגם במוצר לאחר תום תקופת האחריות | ||
| מחבר: | לירון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 20/05/2020 | |
| שעה: | 10:20:10 | |
| שלום רב,
במרץ 2018 קניתי סנדלים עבור ביתי מחברה שאני קונה ממנה באופן קבוע כבר מספר שנים ותמיד קונה את אותו הדגם. ביולי 2018 החברה יצאה במבצע סוף עונה אטרקטיבי ורכשתי עבור ביתי 2 זוגות נוספים במידה גדולה יותר לטובת העונות הבאות. באותו השבוע שביצעתי את ההזמנה הנוספת התגלה פגם בסנדלים הראשונים שרכשתי במרץ, הצבע התקלף מכל רצועות הנעל. דבר שלא קרה לנו בעבר וכאמור השתמשנו גם בעבר באותו המוצר. פניתי לשירות הלקוחות ובאופן מיידי הם פעלו לתת לי מענה לבעיה והחליפו לי את המוצר. בשבוע שעבר ביתי החלה לנעול לראשונה את הסנדלים שרכשתי באותו המבצע שהיה להם ביולי 2018. תוך שעתיים(!) מרגע השימוש הראשוני החל להתקלף הצבע מהסנדל, אותה תקלה שהייתה לנו בעבר וגם מדובר באותו הדגם (וככל הנראה מאותו פס ייצור מכיוון שנרכשו באותה העונה). פניתי לחברה וצירפתי תמונות והם כתבו לי שהם מתנצלים אבל האחריות היא לעונה. ניסיתי להסביר שמכיוון שזה קרה לנו בעבר באותו הדגם ובדיוק אותו הפגם אין קשר לזמן שעבר ממועד הרכישה מכיוון שאין ספק שמדובר בפגם מהותי במוצר וככל הנראה בתקלה שהיתה להם בפס הייצור של דגם זה. כשעימתתי את החברה מול נתונים אלו ומול ומיילים ישנים ותמונות המוכיחות שמדובר באותו הפגם הם הפסיקו לענות לי. האם יש לי מה לעשות? תודה רבה לירון | ||
| 20/5/2020 10:20 | לירון |
פגם במוצר לאחר תום תקופת האחריות |
| 20/5/2020 17:21 | המועצה לצרכנות |
re:פגם במוצר לאחר תום תקופת האחריות |