חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

הטעיית לקוח
מחבר:חנן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/05/2020
שעה:08:47:27

גבי שלום,
אני פונה אליך מאחר ואני מאוד פגוע מההתנהלות של חברת סלקום כלפיי,וזה נמשך חצי שנה
לדעתי מדובר בהטעיית לקוח,אבל אני לא משפטן,ולכן רצתי להתייעץ אתך בנידון.
בתאריך 31.10.19 שוחחתי עם מנהל שרות בשם מייסון מחברת סלקום,לגבי הצטרפות לטריפל שכולל טלווזיה,ספק ותשתית עד 1000 mb,וטלפון ללא הגבלה,סוכם כי אשלם בשלושת החודשים הראשונים סכום של 99 ש"ח כל חודש,לאחר מכן אשלם 200 ש"ח בלבד,למשל שנה,סוכם כי אקבל שני ממירים האחד שיאומי s,ושני מאסטר בוקס,בשיחה בינינו
מנהלת השרות ווידאה כי הממירים במלאי מול הגורמים הרלוונטיים בחברה שלה,ולצורך כך אמרה לי להמתין מספר דקות,על מנת לבדוק שאכן יש ממירים הנ"ל במלאי,לאחר המתנה מייסון דיווחה לי שיש את הממירים במלאי בחברת סלקום,וממחר יגיע טכנאי להתקנה.
למחרת בתאריך 1.11.19 טכנאי בשם אור הגיע להתקנה,הוא נכנס לדירתי לבצע את ההתקנה לפי מה שסוכם יום קודם,בשעה 10:00 לתדהמתי הרבה,הטכנאי אור אומר לי לאחר שסיים את עבודתו,שאין בידו את הממיר שיאומי s,שאלתי אותו למה לא אמרת לי לפני ההתקנה שאין לך את הממיר שיאומי s לפי מה שסוכם,מה גם שאף גורם מחברת סלקום יצר איתי קשר והודיע לי שהממיר לא במלאי לםני ביצוע ההתקנה וגם במהלכתה,ועד סוף ההתקנה.
אני האמנתי וסמכתי על חברת סלקום שהיא מבצעת את ההקנה לפי מה שסוכם בפועל יום קודם בתאריך 31.10.19 חברת סלקום הטעתה אותי והפרה חוזה,אם הייתי יודע שאין את הממיר לפני ביצוע ההתקנה או הטכנאי היה מודיע לי שאין לו את הממיר שיאומי s
לפני ביצוע ההתקנה או בדרך אליי,לא הייתי מאפשר את ביצוע ההתקנה כלל.
הטכנאי עכב אותי במשך שעה ו35 דקות נוספות מעבר לזמן ההמתנה,ועד היום חברת סלקום לא לוקחת אחריות על הנעשה לי,מדובר בהטעיית לקוח לחלוטין,והפרת חוזה.
היום בתאריך 19.5.20 יצרה קשר איתי בחורה בשם מורן בטענה שהיא מטפלת בפניות של מנהל השרות עמוס מאור ומודיע לי בזאת שלא מדובר בהטעיית צרכן,וכל מיני תירוצים,ושואלת אותי מה אני רוצה !!! זה פשוט בושה וחוצפה,שבמשך חצי שנה הילדים שלי ללא טלוויזיה ואינטרנט כלל בגלל מחדל של החברה שלא מוכנה לקחת אחריות בנידון.
אני סבור שכן מדובר בהטעיית צרכן.
ראיתי לנכון לפנות אליכם מאחר ותמו כל הקיצים,האם מדובר בהטעיית צרכן ? הפרת חוזה ? מה עליי לעשות כרגע ?
חנן לנקרי
הבוסתן3/18 אשקלון
20/5/2020 08:47 חנן הטעיית לקוח
20/5/2020 16:54 המועצה לצרכנות    re:הטעיית לקוח