| ![]() |
| החזרת שק אוכל לכלב שרק נפתח ללא שימוש | ||
| מחבר: | אוריה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 18/05/2020 | |
| שעה: | 16:38:10 | |
| לפני כארבעה ימים רכשתי לכלב שק אוכל בסכום של 289 שקלים. בעת הקנייה נאמר לי חד משמעית ע"י המוכר שאני יכולה להחזיר בכל עת את האוכל באם הכלב לא יאכל או זה לא יגרום לו לחוש בטוב. חשוב לי לציין שבשום חנות של הרשת ו/או באתר אין מדיניות ביטולים כך שהרשת בעצם יכולה לעשות כל שעל ידה ללא שום דין ודיין. לצערי פתחתי במעט את השק וניסיתי לגרום לכלב לאכול מן השק אך הכלב לא נגע ולו בגרגיר אחד ממנו. לכן לאחר 4 ימים ניגשתי אל החנות בקרית אונו על מנת להחזיר את השק ולקבל חזרה את כספי היקר. לתדהמתי הרבה, המוכר אמר שאין לו אפשרות להחזיר לי את הכסף אלא רק להחליף לסוג אחר של אוכל או לקחת פריטים אחרים בשווי הסכום. שאלתי מדוע והוא אמר שלא ניתן להחזיר מזון פתוח גם לא נעשה בו שימוש. מיותר לציין שרכשתי שקים בעשרות חנויות שונות ותמיד תמיד ללא יוצא מן הכלל כספי הוחזר אליי מיד ללא הכרח לרכוש דברים אחרים או להחליף סוג מזון. אני פשוט המומה מן ההתנהלות הקלוקלת הזו שבה כל רשת ממציאה לעצמה חוקים שלא קיימים, איננה מיידעת את הלקוח (שכן לולא ידעתי שאם אני פותחת את השק לא אוכל לקבל את כספי חזרה- לא הייתי רוכשת אצלם אוכל) ופשוט אונסת את הלקוחות התמימים להישאר עם זיכוי מיותר לחנות שהם אינם מעוניינים לרכוש בה כלל!! | ||
| 18/5/2020 16:38 | אוריה |
החזרת שק אוכל לכלב שרק נפתח ללא שימוש |
| 18/5/2020 16:39 | אוריה |
re:החזרת שק אוכל לכלב שרק נפתח ללא שימוש |
| 19/5/2020 20:38 | המועצה לצרכנות |
re:re:החזרת שק אוכל לכלב שרק נפתח ללא שימוש |