| ![]() |
| ביטול עסקה עבור טיפולי ליזר | ||
| מחבר: | נטלי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 13/05/2020 | |
| שעה: | 12:02:29 | |
| שלום רב,
עקב המצב הכלכלי במשפקה בגלל הקורונה ביקשתי לבטל את העסקת ליזר. עסקה שולמה בטלפון על סך כ6K ופורסה ל12 תשלומים בסוף דצמבר. לא נאמרו לי תנאי ביטול לא בעת התשלום בטלפון ולא בעת חתמתי על החוזה כאשר הגעתי למכון יופי, יותר מזה הם לא מסרו לי את החוזה ביד למרות בקשתי ולא היו הדגשים מיוחדים בחוזה בצורה בולטת. עד עכשיו נעשה טיפול אחד בליזר ו5 טיפולים באיפילציה. כמובן בשיחה עם מנהלת המקום אמרתי שאני רוצה להסדיר תשלום עבור שירות שקיבלתי (למרות שנגמר נזק בצורת צלקות לאחר איפילציה) ושער הכסף אני רוצה לקבל חזרה, בגלל המצב במשק. מנהלת טוענת שבחוזה קיים סעיף שלפיו אני חייבת לשלם כנס של 33% משווי העסקה, כלומר מ6K. אך ברגע התשלום וחתימה לא נאמרו לי תנאים מסוג הזה (כפי שכבר ציינתי בהתחלה). מעבר לכך אני מצאתי שלפי תקנות הגנת הצרכן בעניין ביטול עסקה (בין היתר עסקה מתמשכת) סעיף 5 - דמי ביטול - רשום שמצרכן יגבו דמי ביטול בשיעור של 5% ממחיר הטובין או מערך השירות או 100 שח לפי הנמוך מביניהם. וזה אם לא נגרם נזק ללקוח. שאלות: 1. האם אני צודקת לגבי דמי ביטול? 2. כמה זמן יש לחברה מיום שהודעתי על רצוני, עד שהם מחזירים לי כסף (כמובן בניקוי עלות השירות שצרכתי)? 3. האם אני יכולה לתבוע אותם אם נזק בפנים (צלקות) שנגרם כתוצאה מטיפול לא עובר? תודה מראש, נטלי | ||
| 13/5/2020 12:02 | נטלי |
ביטול עסקה עבור טיפולי ליזר |
| 14/5/2020 09:23 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקה עבור טיפולי ליזר |