| מחבר: | דפנה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 10/05/2020 |
| שעה: | 14:51:42 |
|
שלום רב. בימי הקורונה הזמנתי מסופר פארם און ליין חבילה (יש לי שני ילדים קטנים בבית). החבילה התחלקה לשתי קופסאות כאשר בקופסא אחת נשברה צנצנת זכוכית של גרבר. כלל המוצרים שהיו באותה חבילה נרטבו והתלכלו ואני הוצאתי פריט פריט, שטפתי וניקיתי תוך הסתכנות בחיתוך ידי משברי הגרבר. (לצערי, באותה העת לא היתה לי אפשרות לקנות ישירות בסופר פארם והייתי זקוקה למוצרים בדחיפות.
גם כך לקח הרבה זמן עד שההזמנה הגיעה…) מיד פניתי לסופר פארם בעניין ונעניתי ע"י מענה אוטומטי שעקב העומס אולי לא יטפלו בפנייתי. ציינתי שלא מקובל עליי ואני מצפה שיטפלו. רק כעבור שלושה שבועות ויותר חזרו אליי וביקשו לזכות אותי בגרבר בלבד בטענה שאם השתמשתי בשאר המוצרים אזי הם לא פגומים.ביקשו לדעת מה עוד היה בחבילה אך איני זוכרת למעט מברשת שיניים שגם עטיפתה נהרסה כליל ולא יכולתי להשתמש בה. ציינתי שיבדקו אצלם בהזמנה ויזכו על כל מה שהיה באותה הקופסא. הם אינם יודעים כיצד חולקו החבילות. הם מוכנים לזכותי רק עבור הגרבר שנשבר ומברשת השיניים. לטענתם שאר הדברים לא נפגמו כי השתמשתי בהם. לא קיבלתי את טענתם, הרי אם הייתי רואה מוצר שכזה במדפי הסופר בוודאי שלא הייתי קונה אותו. מבחינתי המוצרים נפגמו. מה הדין במצב שכזה? |
|
|