| ![]() |
| עסקה באינטרנט | ||
| מחבר: | יפעת (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 11/05/2020 | |
| שעה: | 16:56:36 | |
| בתאריך 29/3/2020 הייתי בבידוד בית וחיפשתי עבודה מהבית.
הגעתי לחברת טרוולאור דרך פרסום בפייסבוק שמבטיח עבודה ופרנסה מהבית הצטרפתי לחברת טרוולאור כסוכנת/משווקת/זכיינית דרך קישור שנשלח אליי. שילמתי עבור ההצטרפות סך של: 150$ (534 ש"ח). לאחר פחות מיומיים בתאריך 31/3/2020 פניתי לחברה בהודעה כתובה דרך הוואצאפ בבקשה לבטל את העסקה. התשובה שקיבלתי היא שאין החזר!! התפלאתי למשמע התשובה החד משמעית הזו שאין החזר ולאחר בדיקה נחרדתי לגלות ולהבין שכלל לא מדובר בעבודה, אלא שכל המטרה היא שאני אפרסם עוד ועוד פוסטים בפייסבוק/בוואצאפ במטרה אחת יחידה וברורה והיא ללכוד עוד ועוד אנשים שישלמו כסף כל חודש בדיוק כמוני. הם הבטיחו עבודה מהבית והכנסה גבוהה, אבל בעבודה הזו אני משלמת כל חודש $150 ואני צריכה לגייס עוד ועוד אנשים שגם הם ישלמו את אותו הסכום כמוני והם כביכול יכסו את ההוצאה החודשית שלי, כי על כל אחד שמצטרף דרכי אני אקבל 50 דולר. זה לא היה מקובל עליי וכל ההתנהלות הזו היא שיטת פירמידה והיא אסורה עפ"י חוק. פניתי לבעלים של החברה דרך התכתבות במייל בבקשה לביטול העסקה והחזרת הכסף ששילמתי הם הסכימו לבטל את החיוב בחודש הבא אבל הם לא מוכנים להחזיר לי את הכסף שכבר נגבה בזמן ההרשמה, יומיים קודם לכן!! עקב חוסר אמון בחברה הזו, נאלצתי לבטל את הויזה שלי כדי שלא יחייבו אותי שוב. אני מציינת שוב שהתשלום של ה-150 דולר הינו על בסיס חודשי עבור ההצטרפות כסוכנת/משווקת/זכיינית לחברה ולא רכשתי שום מוצר או שירות. אשמח לדעת מה ניתן לעשות בעניין אם בכלל? | ||
| 11/5/2020 16:56 | יפעת |
עסקה באינטרנט |
| 12/5/2020 22:39 | המועצה לצרכנות |
re:עסקה באינטרנט |