חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מול איזה חברת תעופה פועלים במקרה של ביטול טיסות של כמה חברות
מחבר:אלון (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:11/05/2020
שעה:15:58:17

שלום,

רכשתי דרך אתר טיסה הלוך חזור לארה"ב (מיאמי). הטיסה כללה שתי עצירות ביניים (בהלוך עצירה בציריך ושיקגו ובחזור עצירה בוושינגטון ובריסל)החברה שדרכה הייתי אמור לטוס בהלוך היא סוויס ובחזור היא בריסל איירליינס (שתי החברות הם חלק מקבוצת לופטהאנזה). חשוב להדגיש שכל הטיסות הם חלק מעסקה אחת הכרטיסים לא נרכשו בנפרד. הייתי אמור לטוס בתחילת חודש מאי כאשר שבוע לפני הטיסה קיבלתי מייל מחברת בריסל איירליינס שכל הטיסות מבוטלות ,כולל אלה שהיו אמורות להיות מבוצעות על ידי סוויס.המייל כלל פרוט של כל טיסה וציין שהיא מבוטלת, בנוסף הוצע לי שובר להמנה עתידית, אני לא מעוניין בשובר.לפי מה שהבנתי על פי החוק בארץ במקרה שחברת תעופה מבטלת טיסה היא אחראית לספק ללקוח החזר כספי, השאלה מול מי אני אמור לפעול? האם אני אמור לפעול מול כל חברה בנפרד כדי לקבל החזר נפרד על כל טיסה או שאני יכול לפעול מול החברה ששלחה לי את הודעת הביטול והציעה לי את הפיצוי שאני לא מעוניין בו?
11/5/2020 15:58 אלון מול איזה חברת תעופה פועלים במקרה של ביטול טיסות של כמה חברות
12/5/2020 21:55 המועצה לצרכנות    re:מול איזה חברת תעופה פועלים במקרה של ביטול טיסות של כמה חברות