חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תנאי ביטול מנוי חדר כושר- רשת space
מחבר:הדר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/05/2020
שעה:09:12:08

רשת מכוני הכושר ספייס- על כל סניפיה מציעה בגדול 2 מסלולים. האחד מוזל ב100 שח לחודש למשך שנה, והשני רגיל ,חודשי ללא התחייבות , ב150 שח לחודש. כאשר רוצים לצאת לפני הזמן במסלול המוזל ישנו קנס של 150 שח על ביטול העסקה. נניח. אבל- וזה העיניין.
אני עשיתי מנוי "גמיש" כיוון שרציתי את האפשרות לבטל מתי שנוח לי. מה שהתברר לי זה שאני נדרש להודיע להם חודש מראש בעת הפסקת המנוי.לכל סוג מנוי.=יש קנס של חודש ביציאה לפני הזמן בהתחייבות לשנה, ואם אתה לא מודיע חודש מראש במסלולים ללא התחייבות. ככה אני הבנתי את זה. משמע ה"ספונטניות" שחיפשתי במסלול ללא התחייבות מצריכה ממני לתכנן מראש את יציאתי- חודש שלם לפני. אני מבין שזה תחום אפור אבל בעיניי זה בעייתי. אני רציתי לעשות מנוי לתקופה קצרה (חודש-חודשיים) בעיר א' ובינתיים חיפשתי דירה בעיר ב', מתוך כוונה להפסיק את המנוי ברגע שאמצע דירה להשכרה בעיר החדשה. אז זהו. שאני לא יכול. צריך להודיע להם מראש, אחרת משלמים חודש נוסף. בעיניי זה שקול לקנס של חודש שהשחילו לי אם לא אזכור את הפרט המעצבן הזה. מעבר לזה שהפרוצדורה מזכירה את ביטוח לאומי: צריך לשלוח מייל לסניף שיפתחו בקשה לסגירת מנוי והם מעבירים את זה הלאה לטיפול.
הגשתי בקשה "להתנתק" כמה שבועות לפני משבר הקורונה ועד עכשיו לא ברור לי מהו סטטוס הבקשה שלי..
עכשיו המקרה שלי הוא פרטני אבל הרעיון הוא שאני לא יכול להפסיק את המינוי מכל סיבה שהיא מהרגע להרגע, ואני מחויב לעוד חודש מהרגע שארצה להפסיק (או לצפות את העתיד). אז למה הם מתעקשים להציג את זה כמסלול ללא התחייבות?
8/5/2020 09:12 הדר תנאי ביטול מנוי חדר כושר- רשת space
8/5/2020 09:16 הדר    re:תנאי ביטול מנוי חדר כושר- רשת space
10/5/2020 17:23 המועצה לצרכנות       re:re:תנאי ביטול מנוי חדר כושר- רשת space