| מחבר: | שרון (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 06/05/2020 |
| שעה: | 15:29:16 |
|
היי
כן הגשתי את התלונה דרך המועצה לצרכנות ב23/4 בצירוף כל המסמכים והתכתובות הנדרשים. תלונה מספר: 694744 טרם יש איזשהו עדכון שהיא בטיפול, רק שהתקבלה.
הטיסה שלי בוטלה ב15/3 ויש לי התחייבות בכתב מהם שבאותו היום שלחו להחזר והכסף יוחזר תוך 45 ימים, עוד לפני שהחוק התיר 90 ימים ובניגוד לחוק שמאפשר החזר תוך 21 ימים (לא יודעת למה ה45 ימים האלה).
עכשיו, הם כל הזמן כותבים לי שזה תקוע אצל יאטא והם לא יכולים להשיב לי את הכספים וזה בטיפול, בעוד שחברות תעופה אחרות כן השיבו כבר את הכספים. בנוסף, הם שולחים כל הזמן פרסומים שהם מוכנים להחזיר 80% מהסכום במיידי וה20% הנותרים לא יוחזרו בעתיד, שזה "סיכון" שהם לוקחים... או שהם שולחים שהם יכולים להביא לנו קופון מיידי עם התשלום המלא + תוספת קטנה מהם - אבל רק כקופון ולא כסף נזיל.
החברה הזו עובדת ומתפקדת, אני שילמתי לה - לא לחברת תעופה, אלא אליה ודרכה ישירות. כמו גם החשבונית שהופקה לי הכל דרכה והיא אחראית להשיב לי את הכספים שלי. אני מחכה כבר מה15/3 לזיכוי על סך 4470 ש"ח וזה לא מתקדם לשום מקום.
אנא מכם עזרו לי מולם, הסכום הזה הוא כמו תלוש משכורת מלאה וזה חיוני בתקופה זו.
סוניה - הם לא גובים או לא מבקשים דמי טיפול. הביטול נעשה על ידי חברת התעופה, לא ביוזמתי, לכן אינני צריכה לשלם דמי טיפול בבטיול. |
|
|