חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

דוח תחבורה ציבורית רב קו
מחבר:רעות (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/05/2020
שעה:15:30:02

שלום רב,
ניתן לי דוח נסיעה על הרב קו מחברת "דן באר שבע". ערערתי על הדוח למשרד התחבורה והערעור התקבל, בתחילת חודש מרץ נכנסתי לבידוד בעקבות הקורונה ולכן לא יכולתי לגשת פרונטלית לשלם את הדוח (שוחחתי עם משרד התחבורה וחברת דן באר שבע כדי לשאול מה לעשות) לפי ההנחיות שלהם שלחתי מייל להארכת תוקף הדוח, המייל האחרון שקיבלתי ממשרד התחבורה היה ב-18 במרץ והם לא השיבו לי לאחר מכן (כנראה בגלל הסגר). כשניגשתי השבוע עקב ההקלות לשלם את הדוח נאמר לי כי חברת דן באר שבע אינם יכולים לקחת ממני את התשלום וזה צריך להתבצע דרך עורך דין. ניתן לי מספר של עורך דין שאמרו לי שזה נעשה דרכו. שוחחתי עם משרד עורכי הדין ונאמר לי שיש לבצע את התשלום שעומד על גובה הקנס בהעברה בנקאית אל מספר החשבון שלו, כששאלתי אם יש תשלומים נוספים (עמלות) נאמר לי שלא. האם זה תקין לשלם על דוח תחבורה ציבורית דרך העברה בנקאית פרטית אל העורך דין? אם אמרו שזה ללא תשלומים נוספים האם יוכלו לגבות ממני עמלה לאחר מכן למרות שנאמר שלא?(אני מכירה שתמיד לוקחים עמלות על דמי טיפול) כל הסיפור מרגיש לי מוזר לאור העובדה שמההתחלה אמרו שניתן לשלם את הדוח פרונטלית בלבד בסניפים מוגדרים מראש ופתאום עושים פשוט העברה בנקאית לעורך דין?
5/5/2020 15:30 רעות דוח תחבורה ציבורית רב קו
6/5/2020 16:40 המועצה לצרכנות    re:דוח תחבורה ציבורית רב קו