חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

הובלה שנקבעה לא בוצעה בזמן שנקבע, שירות לקוחות מתחת לכל ביקורת
מחבר:לקוחה מאוכזבת של איקאה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/05/2020
שעה:13:00:10

שלום רב
אתמול רכשתי מוצרים מאיקאה ושילמתי עבור הובלה והרכבה,קניתי את המוצר (ספה) רק משום שאמרו לי שניתן לקבל הובלה והרכבה בתוספת תשלום ושיש אחריות ושירות לקוחות
רשום לי בהובלה שהיא נקבעה ל9 בבוקר עד שעתיים איחור, בערך ב10 התקשרו ואמרו לי שההובלה תגיע ב12, גם אחרי שלוש שעות המוביל לא היגיע, ניסתי לפנות לשירות לקוחות של איקאה, הם לא עונים לטלפון וניתן רק לפנות רק בצאט, לא ידוע מי עונה בצאט, הבעיה שלא ניתן באמת שירות, הם לא מספקים טלפון ורק מורחים את הלקוח, אני רוצה לדעת האם אני זכאית לבטל את ההובלה, ההרכבה ואת חמשת המוצרים שהם צריכים להביא לי ולקבל החזר מלא עבור: ההובלה, הרכבה וחמשת המוצרים. האם לגבי השירות החוק קובע מה זה נקרא שירות תקין?
5/5/2020 13:00 לקוחה מאוכזבת של איקאה הובלה שנקבעה לא בוצעה בזמן שנקבע, שירות לקוחות מתחת לכל ביקורת
5/5/2020 13:12 משה    re:הובלה שנקבעה לא בוצעה בזמן שנקבע, שירות לקוחות מתחת לכל ביקורת
6/5/2020 15:38 המועצה לצרכנות       re:re:הובלה שנקבעה לא בוצעה בזמן שנקבע, שירות לקוחות מתחת לכל ביקורת
6/5/2020 15:50 משה          re:re:הובלה שנקבעה לא בוצעה בזמן שנקבע, שירות לקוחות מתחת לכל ביקורת
6/5/2020 15:55 המועצה לצרכנות             re:re:re:הובלה שנקבעה לא בוצעה בזמן שנקבע, שירות לקוחות מתחת לכל ביקורת