| מחבר: | עידן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 03/05/2020 |
| שעה: | 17:39:41 |
|
שלום,
ביום שבת ה2.5 רכשתי בחנות שמוכרת מוצרים לחיות מחמד בשם מילנואה ברחוב יהודה הימית ביפו קולר של חברת Sersto נגד פרעושים וקרציות בעלות של 210 שקלים.
במעמד המכירה המוכר ציין שהקולר קיים לכלבים עד 8 ק״ג ולכלבים מעל 8 ק״ג, ציינתי שהכלב שלי שוקל מתחת ל8 ק״ג והמוכר מכר לי את הקולר הרלוונטי.
לא צויין בפני שום פרט נוסף לגבי גודל הקולר עצמי, ולא נשאלתי באיזה גודל או איזה סוג הכלב שלי.
כשהגעתי הביתה וניסיתי לשים את הקולר על הכלב שלי הבנתי שהקולר קטן מדי לצוואר שלו, וממש חונק אותו.
התקשרתי למחרת לחנות, ענה בעל העסק, הסברתי לו את המצב, הסברתי לו שלא צוין בפני שום מידע לגבי גודל הקולר ושלא יכלתי לדעת עד שפתחתי את הקולר שמגיע באריזה אטומה שהוא לא מתאים לגודל של הכלב שלי.
בעל העסק סירב להחליף לי את הקולר, טען שהוא לא מבצע החלפות על מוצרים שקשורים להדברה(דבר שלא צוין בפני במועד המכירה) או נכתב בקבלה, וטען שהייתי אמור להבין לבד שהקולר מתאים לכלבים קטנים מאוד כמו פינצ’ר וכד...
וזאת למרות שציינתי בפניו מספר פעמים שבעת המכירה לא הוסבר נאמר שהקולר מתאים לכלבים קטנים מאוד, ורק נשאלתי לגבי משקל הכלב, ועניתי בהתאם כפי שציינתי מעלה.
מדובר בסכום כסף לא מבוטל עבור מוצר שאין באפשרותי להשתמש בו, ויותר מכך צורם מאוד שהמוכר מעדיף לא לבוא לקראת הלקוח בשום צורה, ובפרט שהאשמה באי מסירת הפרטים הרלוונטיים לגביי המוצר הינה אשמת המוכר.
אודה לעזרתכם. |
|
|