חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

קנייה מאתר ישראלי עם משלוח, התיאור שונה ממה שקיבלנו בפועל.
מחבר:ניר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:01/05/2020
שעה:12:26:32

שלום, יצא לי להזמין תבנית אפייה דרך האינטרנט ברשת ksp בסך 267 אחרי הנחה ובתיאור שלה הם רשמו שזאת יציקה ועובי התבנית הוא 10 מ"מ (גם בחנויות אחרות זה רשום לגבי אותו המוצר, כנראה הטעייה של היבואן כי זה לא רשום באתר הגרמני של היצרן). בפועל כשקיבלנו את זה גיליתי שמדובר במשהו בהרבה יותר דק ותבנית מפח שמסתכמת בעובי של מילמיטרים בודדים. כתבתי להם על זה ושלחתי להם תמונות שניתן לראות בבירור שזה לא בעובי של 1 ס"מ. ציינתי שאני רוצה לבטל את העסקה כי הייתה פה הטעייה. הם מתעקשים שאני אבוא לאחת החנויות הפיזיות שלהם (אף שהזמנתי את המוצר לבית דרך האינטרנט) כי אין להם שירות משלוחים שאוסף מבית הלקוח וגם רק ככה הם יוכלו לבדוק את המוצר וה"תקלה" שיש לו כדי לראות אם הוא עומד בתנאי ההחזרה. ציינתי להם וגם צילמתי צילום מסך מספר החוקים שאומר שהם צריכים לאסוף את זה מהמקום שבו הוא נמסר לצרכן, אבל הם מתעקשים שהם צריכים שאני אבוא לאחת החנויות הפיזיות שלהם כדי שיוכלו לבדוק. מדובר בכמעט שעה בתחבורה ציבורית. מה אני יכול לעשות שכן הסיפור הזה נגרר כבר יותר משבוע.
1/5/2020 12:26 ניר קנייה מאתר ישראלי עם משלוח, התיאור שונה ממה שקיבלנו בפועל.
2/5/2020 11:01 משה    re:קנייה מאתר ישראלי עם משלוח, התיאור שונה ממה שקיבלנו בפועל.
3/5/2020 16:28 המועצה לצרכנות       re:re:קנייה מאתר ישראלי עם משלוח, התיאור שונה ממה שקיבלנו בפועל.