| מחבר: | יעל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 27/04/2020 |
| שעה: | 10:34:56 |
|
שלום,
הזמנתי פריט הנעלה מחברה מוכרת, שעקב המצב פועלת רק בשירות אונליין ועובדת עם חברת משלוחים.
ב21.4 נמסר לי שהחבילה עברה לחברת המשלוחים ויצרו איתי קשר. לאחר כיומיים, בהם לא יצרו איתי קשר (לא חברת ההנעלה ולא השליחויות) בדקתי באתר חברת השליחויות באיזה ימים הם מגיעים למקום מגוריי (יש אפשרות כזאת באתר שלהם). למרבה ההפתעה התברר לי שהם כלל לא מגיעים לאזור מגוריי. ב23.4 התכתבתי איתם בצ'אט להבין איך אוכל לקבל את החבילה ונאמר לי שעליי לשנות מען לקבלת החבילה. מכיוון שבאותו יום הייתי במקום עבודתי שלשם הם כן מגיעים הכתובת הוחלפה. אך התברר לי שהמשלוח לא יוכל להגיע באותו יום ונאלצתי בלית ברירה להחליף שוב לכתובת מקום עבודה של שכן שהסכים לקבל את החבילה במקומי. בצ'אט ביקשתי שיאשרו את שינוי הכתובת אך לא קיבלתי מענה.
אציין שגם שוחחתי עם חברת ההנעלה, לא היה להם מענה אחר מלבד ההצעה לשנות לכתובת זמינה יותר (אגב, באתר שלהם כתוב שם חברת השליחויות לא מגיע למקום המגורים *הם* יצרו קשר, אך במקום זה קיבלתי סמס שהחבילה נמסרה לחברת השליחויות). קיבלתי את הצעתם. עדכנתי את חברת ההנעלה שאמרו שיהיו בקשר עם חברת השליחויות בכתובת החדשה וביקשתי שיאשרו את העברת הכתובת אך טרם קיבלתי מענה.
התקשרתי לשוחח עם נציג שירות, התברר שהכתובת לא עודכנה. הנציגה שינתה את הכתובת ואמרה ששינוי כתובת מעכב את החבילה ביום.
היום-27.4 התקשרתי שוב לחברת השליחויות לאחר שלא יצרו קשר עם השכן שלי אתמול. הסתבר שהנציגה ששינתה את הכתובת ביום חמישי עדכנה כתובת לא נכונה! ולכן המשלוח יתעכב בעוד יום.
אשמח לעצתכם, מה ניתן לעשות עם המקרה. לדעתי הטיפול בחבלה אינו סביר ולא תואם את הצהרות חברת ההנעלה וחברת השליחויות לגבי זמני אספקה (גם בימי הקורונה) |
|
|