| ![]() |
| תגובה לתשובה על הפלאפון | ||
| מחבר: | רינת ניסנוב (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 24/04/2020 | |
| שעה: | 00:29:54 | |
| שאלתי שאלה בעניין האחריות על הטלפון וקבלתי תשובה מהמועצה ואני רוצה להגיב על השאלה ששאלו אותי בתשובה אז אני מצרפת את קול התכתבויות שיובן.
השאלה שלי: שלום וברכה!! קניתי פלאפון לפני שנה היום יום האחרון לאחריות אבל התקלה שהיתה לי לפני מספר חודשים שבדיוק התחיל הקורונה ורציתי ללכת לחנות שקניתי שיבדקו את הפלאפון ואת התקלה לפני שנגמרת האחריות אבל בגלל המצב והסגר לא היה אפשרות לצאת וכן הלכתי לפני הסגר והחנות היתה סגורה בגלל המצב . האם יש לי אפשרות לבוא אליהם שיבדקו את הפלאפון בחינם למרות שבעצם עבר האחריות זאת אומרת שיאריכו לי את האחריות בגלל המצב. מה עושים ?? מה אני אומרת לחנות?? תודה רבה!!! התשובה שקיבלתי מהמועצה: 23.4.20 שלום רב רינת, האם בשל המצב פנית אל בית העסק בכתב? היה ואין לך הוכחה שפנית אל החברה בטרם חלפה תקופת האחריות יהיה קושי לדרוש מהחברה שתאריך לך את תקופת האחריות, עם זאת, באפשרותך לנסות. תגובתי לתשובה: לא פניתי בכתב כי לא היה דרך לפנות לחנות אין פקס/מייל/אתר לחנות החנות היא חנות פרטית לא היה דרך לתגובה חוץ מללכת לחנות והגעתי לשם פעמיים והחנות היתה סגורה בפעם האחרונה שהגעתי שזה היום האחרון לאחריות צילמתי את החנות סגורה וזה ההוכחה שלי וגם שכתבתי לכם באתר וששאלתי את החנות הסמוכה שהיתה פתוחה למה הוא לא פותח אז יש לי עוד הוכחה שהמוכר לידו יודע ויכול להעיד? מה הדרך לכתוב מכתב אם לחנות אין דרך לקבל לכתוב ולהביא להם מאיפה הם ידעו מתי כתבתי ובאתי.. ההוכחות שלי הם מספיקות?? תודה רבה!! ובנוסף יש לי עוד שאלה על אחריות של שנה על פלאפון. אם יש לי שתי קבלות (עם תאריכים) על אותו פלאפון כי קניתי לדוגמא פלאפון ולאחר שבוע באתי והחלפתי אותו בפלאפון אחר יותר יקר אז הוספתי כסף ונתנו לי קבלה על התוספת וביחד שתי הקבלות שוות לסכום הטלפון נגיד קבלה ראשונה 400 וקבלה שניה 100 שקיבלתי אותה שהחלפתי את הפלאפון והוספתי כסף לפלאפון אחר שרציתי , השאלה עד מתי האחריות שלי תקפה על עד התאריך של הקבלה הראשונה או של הקבלה השניה שבעצם אז קניתי באמת את הטלפון .. ואם כן מה אני אומרת למוכר אם הוא טוען שיש לי שתי קבלות והוא התייחס לקבלה הראשונה כי שם רוב הסכום!! אשמח לתשובה!תודה רבה!! | ||
| 24/4/2020 00:29 | רינת ניסנוב |
תגובה לתשובה על הפלאפון |
| 24/4/2020 10:49 | משה |
re:תגובה לתשובה על הפלאפון |
| 27/4/2020 09:56 | המועצה לצרכנות |
re:re:תגובה לתשובה על הפלאפון |
| 27/4/2020 13:21 | רינת ניסנוב |
re:re:תגובה לתשובה על הפלאפון |
| 27/4/2020 14:19 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:תגובה לתשובה על הפלאפון |
| 27/4/2020 15:06 | משה |
re:re:re:תגובה לתשובה על הפלאפון |