חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

התלבטות בנוגע להגשת תביעה בגין הטעיה במחיר ועוגמת נפש
מחבר:אורי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/04/2020
שעה:19:34:37

שלום
היה לי מקרה מצער עם חברת הוט ואשמח לשמוע את דעתכם.
בסוף חודש יולי קיימתי שיחה עם נציג שירות של הוט בה נאמר לי כי מחיר ההתקשרות לחודש, עבור 100MB חבילה, הוא 79/75 ש"ח.
למרות שהייתי לקוח של בזק, המחיר היה קורץ והלכתי על זה. התעקשתי בשיחה להבין מהו המחיר הסופי של העסקה ונאמר לי שהוא 75/79 וזאת הסיבה שביצעתי את העסקה.
לאחר מכן, ביקשתי סיכום עסקה מאותו נציג שירות מספר פעמים ולא קיבלתי. בנוסף, לא קיבלתי קבלות חודשיות מחברת הוט.
לאחר כמה חודשים, פניתי אל הוט בבקשה נוספת לקבל את הקבלות מדי חודש. בקבלה ראיתי שלוקחים ממני סכום של 92 ש"ח כל חודש, בין היתר בגלל גביית שכירות של מודם.
התלוננתי להוט על כך. ראשית, ביקשתי את ההקלטה של השיחה עם נציג השירות בחודש יולי, על מנת להראות כי אכן הובטח מחיר אחר. ביקשתי את ההקלטה ב-24 לפברואר. לאחר כמה שבועות שלא קיבלתי כלל מענה, קיבלתי תשובה שפנייתי בטיפול. לאחר כחודש וחצי מהפנייה המקורית, בערך ב-10.4 קיבלתי תשובה שאין כלל הקלטה. זוהי תשובה מעט תמוהה שכן פניתי לפני חודש וחצי ונאמר כי הפנייה בטיפול וכלל לא נאמר שההקלטה לא זמינה.
לאחר דין ודברים עם הוט הוצע לי הפיצוי הבא - החזר על כל ההפרשים בין המחיר שסוכם למחיר שנגבה, 200 ש"ח בגיפט קארד והנחה של כ-10 ש"ח בהתקשרות שלי איתם לשנה הקרובה מדי חודש (כלומר הנחה בחבילה בגובה 10 ש"ח מדי חודש).
אני מתלבט אם להסכים להצעה. השקעתי שעות רבות בקיום שיחות וניסוח מיילים להוט. בנוסף, הייתה לי עוגמת נפש מכל ההתנהלות שלהם ואני מרגיש מרומה ונגזל. כמו כן, ההתחמקות של החברה ממסירת הקלטות, מעידה על חוסר תום לב משווע.
אני מתלבט אם להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות או לא.
21/4/2020 19:34 אורי התלבטות בנוגע להגשת תביעה בגין הטעיה במחיר ועוגמת נפש
23/4/2020 12:13 אורי    re:התלבטות בנוגע להגשת תביעה בגין הטעיה במחיר ועוגמת נפש
23/4/2020 20:11 המועצה לצרכנות       re:re:התלבטות בנוגע להגשת תביעה בגין הטעיה במחיר ועוגמת נפש