חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

סירוב להחזר כספי מחברת תעופה גאלא וגרירת רגליים מכוונת בטיפול בפנייה
מחבר:חנה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/04/2020
שעה:13:15:32

בוט המועצה לצרכנות
שלום רב, בטרם פרסום השאלה בפורום, נשמח לנסות לסייע לך באמצעות הצ'ט בוט שלנו. למעבר לפורום ולסגירת החלון לחץ על הלוגו בפינה הימנית מטה
על איזה נושא אתה מעוניין לשאול? נא בחר אחד מהנושאים או הקלד בשדה מטה
שאלות בנושא תיירות, טיסות ונופש
הינך נמצא בתפריט בנושא תיירות. נא בחר את אחד מהתחומים הבאים:

לא הצלחנו לזהות את הנושא. נא בחר אחד מהנושאים בתפריט או עבור ישירות לפורום. לסגירת החלון לחץ על הלוגו בפינה הימנית מטה
על איזה נושא אתה מעוניין לשאול? נא בחר אחד מהנושאים או הקלד בשדה מטה
בתאריך 8/3/20 פניתי לחברת גאלא טורס על מנת לבטל טיסה זוגית אותה הזמנתי כחודשיים לפני. כאמור, בעקבות הסתבכות המצב והבנה כי יש סיכון בטיסה לארץ זרה על אף שמדינה היעד צ'כיה לא נכללה באותה התקופה במדינות המסוכנות בקשתי לבטל את הטיסה. עוד באותו היום אושר הביטול ונאמר לי כי יוחזרו לי דמי נמל ומיסים בלבד וזאת תוך 30 יום ממועד אישור הביטול. מאז פניתי מספר פעמים לחברה במייל בבקשה לבדוק מה עם ההחזרה. כל פעם נעניתי שטרם חלפו 30 יום ושעליי להעזר בסבלנות. התום ה30 יום לפתע הבוקר קיבלתי מייל נוסף לאחר ששוב פניתי לחברה ובו נאמר לפתע שההחזר הוא תוך 45 ימים. פניתי שוב בתגובה כי זה לא מה שנכתב באף אחת מהתכתובות הרבות וכן שאני דורשת את כספי תוך 3 ימים במיידי לפני שאני פונה לטיפול משפטי. המייל אותו קיבלתי בתשובה הדהים אותי!!! נכתב בו בשפה שלטעמי מאד תוקפנית כי לא אקבל את כספי עד החברה לא תקבל את כספה מחברות התעופה ושעליי לחכות עד שהמצב יובהר . מה עליי לעשות?
21/4/2020 13:15 חנה סירוב להחזר כספי מחברת תעופה גאלא וגרירת רגליים מכוונת בטיפול בפנייה
23/4/2020 19:09 המועצה לצרכנות    re:סירוב להחזר כספי מחברת תעופה גאלא וגרירת רגליים מכוונת בטיפול בפנייה