| מחבר: | דניאל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 20/04/2020 |
| שעה: | 11:24:01 |
|
שלום רב.
רכשתי לפני מספר חודשים כרטיס טיסה בכיוון אחד ממילאנו לליסבון ישירות מאתר האינטרנט של חברת Tap Air Portugal לתאריך ה20/3. בערך כשבועיים לפני מועד ההמראה המתוכנן, נכנסתי למסך ניהול ההזמנה באתר חברת התופעה וגיליתי שטיסתי בוטלה עקב המצב והחברה מציעה לשנות את תאריך הטיסה או לקבל החזר כספי. בחרתי בהחזר כספי וכעבור מספר ימים קיבלתי מכתב בדוא״ל שביקשתי התקבלה והופיע מספר מקרה לצורך מעקב. כאשר נכנסתי למערכת המעקב עם המספר שניתן לי, ראיתי שבקשתי אושרה ב11/3 ונאמר לי שלצורך בירור על מועד הגעת ההחזר, עלי לפנות לבנק או חברת האשראי שלי. מכשעברו שבועיים וההחזר לא התקבל בחשבוני, פניתי לבנק וחברת האשראי ונאמר לי שאין שום מידע.
מאז המועד שבו הוחזר לי כביכול הכסף חלף כבר יותר מחודש. פניתי לאורך השבועות האחרונים מספר פעמים לחברת התעופה באמצעים שונים (פייסבוק, מייל וטלפון), אך אני תמיד מקבל את אותה תשובה לקונית (לאחר המתנה ממושכת) שהם מתנצלים ופונים (שוב) למחלקת ההחזרים בחברה ויעדכנו אותי. מעולם לא קיבלתי עדכון. כשהצלחתי להשיג נציג שירות לקוחות בטלפון וביקשתי שיפנה ברגע זה או יעביר אותי למחלקת ההחזרים, נאמר לי שאין להם ערוץ תקשורת ישיר איתם וניתנה לי כתובת מייל שאליה אני יכול לפנות. המייל ששלחתי מעולם לא נענה.
מסקירה קצרה של עמוד הפייסבוק הרשמי של החברה, ניתן לראות שיש לא מעט מקרים זהים לשלי (החזרים שאושרו והובטחו לפני למעלה מחודש ומעולם לא הגיעו),. אני מסיק מכך שמדובר במדיניות מכוונת ולא בטעות תמימה.
האם יש משהו נוסף שביכולתי או ביכולתכם לעשות?
בתודה מראש,
דניאל ברנשטיין. |
|
|