| ![]() |
| מחשב נייד חדש עם תקלה חוזרת | ||
| מחבר: | אור (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 12/04/2020 | |
| שעה: | 15:16:09 | |
| שלום רב,
קניתי לפני כשנה וחצי, באוקטובר 2018, מחשב נייד חדש של חברת HP דרך רשת חנויות BUG בירושלים. ניתנה לי אחריות ל-3 שנים. לאחר כשבועיים ממועד קבלת המחשב, התגלתה תקלה בתקשורת האלחוטית, ומאותו הרגע בהפרש של כמה חודשים, שבועות או ימים, התקלה חוזרת, ואני מתכתב ללא הרף עם נציגים שונים בחברה. המחשב נשלח פעמיים למעבדה, פעם אחת מהן הוחזר "תקין", לכאורה, ובפעם השניה הוחלף חלק, שלא עזר בטיפול בתקלה. לפני כחודש, שלחתי את המחשב בשלישית למעבדה לתיקון, ובמקביל קיבלתי מחשב חלופי מטעם החברה. היום, 12.4.20, המחשב שלי טרם הוחזר אליי, והמחשב החלופי שבק חיים, בתשובה מהחברה המחשב שלי עוד לא תקין, חסר חלק שרוצים להחליף אותו, ואין מחשב חלופי נוסף שיכולים לשלוח לי. אני סטודנט, והמחשב הוא כלי הכרחי עבורי, במקביל לעובדה שגם את העבודה שלי אני מבצע מהמחשב (מנהל אתר אינטרנט וקורסים מקוונים), כך שגם היכולת שלי לעבוד בצורה נוחה - נפגמה. יש לציין שביקשתי כמה וכמה פעמים שיחליפו לי למוצר חדש או מדגם שונה, כבר בפעם השניה שהמוצר נשלח למעבדה. מה הזכויות שלי כצרכן במקרה זה? האם מדובר כאן בעבירה על חוק המכר בשל קבלת מוצר, לכאורה תקין, אך התקלה הזו חוזרת כבר כמעט שנה וחצי וכעת הטיפול בה מתעכב יתר על המידה? האם יש עילה לקבלת פיצוי הולם? תודה | ||
| 12/4/2020 15:16 | אור |
מחשב נייד חדש עם תקלה חוזרת |
| 16/4/2020 16:18 | המועצה לצרכנות |
re:מחשב נייד חדש עם תקלה חוזרת |