חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקת מכר שנעשתה בוואטספ
מחבר:מיכל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/04/2020
שעה:22:48:11

שלום רב,
הזמנתי פאה בהזמנה מראש מפאנית דרך וואטספ כל העיסקה נעשתה דרך האפלקציה אז כאמור הזמנתי פאה בצבע מסויים שהוצא לי לאחר שכבר שילמתי בהעברה בנקאית
המוכרת אמרה שיש צבע יותר בהיר ממה שהזמנתי ןשהיא מזמינה אותו כי רציתי מלכתחילה בהיר ולא היה,
שהפאה הגיעה אליה ביקשתי שתצלם לי בתמונה הפאה נראתה יפה מאוד, ואמרתי לה שתלח לי אותה, הפאה הגיע אליי באותו היום עם שליח , שפתחתי את האריזה ראיתי כי הפאה ממש שונה מהצבע שראיתי בסירטון וממה שחשבתי היא הייתה ממש כהה ולא בכיוון של מה שרציתי, שפניתי למוכרת היא אמרה שזה הצבע שרציתי ושאני אקח את האחריות על ההזמנה שלי כי זה מה שבחרתי וזאת פאה שהוכנה במיוחד עבורי עם צבע במיוחד בשבילי , בקשתי לבטל את העיסקה , אך היא סרבה בטענה שזאת הזמנה מיוחדת תראש, לאחר דיון סוער בינינו שבניהם היא איימה עליי שתתבע אותי על הוצאת דיבה רק כי התלוננתי בפניה שבעניי היא נוכלת ואני אשלם על זה שהעזתי לפתוח את הפה , הוחלט כי אני אחליף את הפאה לפאה ארוכה יותר(כי גם האורך לא תאם את האורך שחשבתי) גם פה הפאה לא תאמה את מה שחשבתי שאקבל
אז היא הסכימה להחליף לי לארוכה יותר אך בתוספת תשלום ..כאן היא פתאום כן מוכנה להחליף...שלחתי לה את הפאה בדאר בחזרה , אבל כעת שהיא תקבל אותה אני רוצה לבטל את העיסקה לחלוטין איתה באם אני יכולה? אני מרגישה שבויה כי שילמתי לה הכל מראש..ובעצם או שאני מחליפה ומשלמת לה יותר או שאני אקבל ממנה איומים נוספים לתביעה וכו ..ואבד כספי, אנא עזרו לי
2/4/2020 22:48 מיכל ביטול עסקת מכר שנעשתה בוואטספ
5/4/2020 12:56 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקת מכר שנעשתה בוואטספ
6/4/2020 10:59 מיכל       re:re:ביטול עסקת מכר שנעשתה בוואטספ
6/4/2020 10:59 מיכל       re:ביטול עסקת מכר שנעשתה בוואטספ
6/4/2020 17:50 המועצה לצרכנות          re:re:ביטול עסקת מכר שנעשתה בוואטספ
6/4/2020 18:30 מיכל             re:re:ביטול עסקת מכר שנעשתה בוואטספ
6/4/2020 20:46 המועצה לצרכנות                re:re:re:ביטול עסקת מכר שנעשתה בוואטספ