| ![]() |
| ביטול כרטיס טיסה לאל על, אך לא קיבלתי החזר גם אחרי 29 יום וחב. האשראי לא רוצה לעצור תשלומים. | ||
| מחבר: | רונית (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 29/03/2020 | |
| שעה: | 15:37:22 | |
| היי,
ביטלתי כרטיס טיסה בטווח ה14 יום לחוק הגנת הצרכן. נשלחה לי הודעה שאזוכה תוך 14 ימים, אך עדיין לא זוכיתי. ממה שהבנתי לפי החוק הם חייבים לזכותי תוך 3 ימים. התקשרתי לאל על, עברו 29 יום מבקשת הביטול ולטענתם בגלל המצב הם לא יודעים מתי אזוכה. ביקשתי הערכה, משהו, כי גם אם הם עובדים במתכונת מצומצמת כמו שהם אומרים, עדיין ניתן לתת הערכה לזמן הזיכוי. לא רק זאת, ביקשתי מחברת האשראי שלי ישראכרט לעצור את התשלומים. הם לא מוכנים כי עדיין לא עבר זמן האספקה, מה שבכלל לא רלוונטי כי אני ביטלתי תכרטיס מיוזמתי והסברתי להם והבאתי להם ת׳חוק שמראה פה על הפרת חוזה של אל על, לזכות אותי. הם ממשיכים הקו שלהם, שהם עוצרים תשלומים רק בכשל תמורה והסברתי ושלחתי להם מכתבים שאל על בעצמה מודיעה שהיא במצב כלכלי לא טוב, מה שיכול לגרום לפגיעה בי כלקוחה. אפילו הם התקשרו לחב אל על בשיחת ועידה איתי ושמעו שאכן ביטלתי את הכרטיס בזמן ואכן לא זוכיתי ואכן לאל על אין צפי למועד הזיכוי. מה יותר טוב מזה??! הם עדיין לא מוכנים לעצור את התשלומים, זה מתסכל מאוד, כי יש להם אופציה כזאת, במיוחד במצב כזה. פה הם גם יודעים שכאזרחית אני צריכה לקבל את התשלומים חזרה ולכן אין חשש לעצור אותם, אבל הם מעדיפים לפגוע בי כאזרחית, מושבתת שלא עובדת עכשיו. באופן מובהק הם רואים שאל על לא עומדת בהתחייבות ובאופן מובהק הם שומעים שהיא בקריסה. מה ניתן לעשות כדיי שיעצרו לי את שאר התשלומים? תודה | ||
| 29/3/2020 15:37 | רונית |
ביטול כרטיס טיסה לאל על, אך לא קיבלתי החזר גם אחרי 29 יום וחב. האשראי לא רוצה לעצור תשלומים. |
| 29/3/2020 17:02 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול כרטיס טיסה לאל על, אך לא קיבלתי החזר גם אחרי 29 יום וחב. האשראי לא רוצה לעצור תשלומים. |
| 29/3/2020 17:24 | רונית |
re:re:ביטול כרטיס טיסה לאל על, אך לא קיבלתי החזר גם אחרי 29 יום וחב. האשראי לא רוצה לעצור תשלומים. |
| 30/3/2020 10:28 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול כרטיס טיסה לאל על, אך לא קיבלתי החזר גם אחרי 29 יום וחב. האשראי לא רוצה לעצור תשלומים. |
| 17/4/2020 19:36 | רונית |
re:re:re:תודה ענקית לכםםם! ביטול כרטיס טיסה לאל על, אך לא קיבלתי החזר גם אחרי 29 יום וחב. האשראי לא רוצה לעצור תשלומים. |
| 18/4/2020 06:05 | שרון |
re:re:re:תודה ענקית לכםםם! ביטול כרטיס טיסה לאל על, אך לא קיבלתי החזר גם אחרי 29 יום וחב. האשראי לא רוצה לעצור תשלומים. |
| 20/4/2020 08:57 | המועצה לצרכנות |