חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

עגלה שנקנתה עם תקלה במעצור
מחבר:לאה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:23/03/2020
שעה:15:42:55

שלום.
רכשתי עגלת טיולון לפעוט פעיל בן קרוב לשנתיים. בדקתי אותה מעט, בין היתר את הברקס(מעצור) שלה- עצירה מלאה ללא תזוזות. קיבלתי הסבר קצר ממנהל החנות ורכשתי אותה. במהלך השימוש בחודש הראשון גיליתי שבעת העצירה, הברקס ננעל גם לאחר שלוחצים עליו לפתיחה והשחרור אפשרי רק אם מנערים את העגלה עם הילד. כמובן שהחזרתי אותה לתיקון. מאז החל גלגל של טיפול לקוי: סגנית המנהל שקיבלה אותה לא מילאה טופס תיקון וכל ההתקשרות נעשתה בווטסאפ. המנהל קיבל את העגלה ולא ידע מה לעשות איתה, רק לאחר מספר ימים כשהגעתי לקח אותה למעבדה לתיקון ולאחר שהתעקשתי פתח לי טופס תיקון והדפיס לי אותו. לאחר מכן היא חזרה מתיקון, אך בעת שעוצרים אותה היא זזה קדימה ואחורה במרווח של כמה סנטימטרים. לקחתי אותה והשתמשתי בה עם הילד אך היא התגלתה לי כלא יציבה ולא מתאימה לנו בגיל הזה, לא הייתי קונה אותה כך מלכתחילה.חשבתי שהיא תקולה ושוב החזרתי אותה לתיקון. התקשרתי לשירות הלקוחות בבקשה להחזר העגלה אך נאמר לי להשאיר את העגלה לבדיקה חוזרת. שוב הסגנית קיבלה אותה ללא טופס תיקון כי היא לא יודעת לפתוח כזה במערכת(זה אומר שמבחינת החנות מעולם לא מסרתי אותה לתיקון).ביקשתי ממנה טופס כלשהו, הודפס לי הטופס הקודם עליו כתבתי סטטוס שהעגלה חזרה לתיקון והיא חתמה,מכתב נוסף שהיא כתבה. למחרת התקשרו אליי משירות הלקוחות לאחר שמנהל המעבדה בדק וכו ואמרו לי שהעגלה תקינה וכי מעולם לא הייתה בתיקון ובוודאי שלא יפצו אותי. יש לי הקלטה של השיחה. לאחר שהתעקשתי נאמר לי כי ישלח אליי טופס בדיקת תקינות של העגלה.
לא הייתי קונה כך את העגלה הזו מלכתחילה.
מה ניתן לעשות בנידון?
תודה רבה.
23/3/2020 15:42 לאה עגלה שנקנתה עם תקלה במעצור
24/3/2020 18:16 המועצה לצרכנות    re:עגלה שנקנתה עם תקלה במעצור