| ![]() |
| השכרת שמלת כלה- וירוס קורונה | ||
| מחבר: | מעיין (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 18/03/2020 | |
| שעה: | 11:07:18 | |
| שלום,
בתאריך 23.1.20 נחתם הסכם השכרת שמלת כלה שבו הסטודיו צריך לספק לי את השמלה לתאריך 23.3.20. בתמורה התחייבתי אני לשלם 7,000 ש"ח כאשר את התשלום אבצע בכל מדידה שאליה אגיע בסטודיו (סה"כ 3 מדידות). המדידה האחרונה נקבעה ליום רביעי בתאריך 18.3.20. בתאריך 15.3.20, יצרתי קשר עם בעלת סטודיו שמלות הכלה והודעתי לה שהחתונה נדחית עקב התפשטות נגיף הקורונה ואיסור התקהלות. בתגובה, בעלת הסטודיו הסכימה לדחות תאריך השכרת השמלה לתאריך אחר שאבחר ללא תוספת תשלום אך יחד עם זאת, דרשה שאשלם את מלוא סכום עבור השכרת השמלה על מנת לשמור את השמלה עבורי, כאשר בפועל איני מקבלת את השמלה כרגע וגם מצידה לא תבצע את המדידה האחרונה כפי שקבענו. חשוב לציין, שבמועד חתימת החוזה (23.1.20), לא יכולתי לצפות להתפשוט נגיף הקורונה ובטח לא למצב חירום עולמי בו הנחו את כולם לא לצאת מהבית שלא לצורך נחוץ, לא להתראות עם חברים ומשפחות, לא להיות מעל שני אנשים בחדר אחד ולשמור על מרחק של לפחות שני מטרים מאדם לאדם (נכון לתאריך 18.3.20) מצב שלא יכול להתקיים בעת מדידה שאליה התחייבתי להגיע ביום רביעי כפי שצוין מעלה. 1. אני שילמתי עד כה 5000 ש"ח עבור השכרת השמלה. בעלת הסטודיו דורשת שברגע זה אשלם את היתרה עבור השמלה (עוד 2000 ש"ח) כדי שהיא תשמור את השמלה עבורי לתאריך שארצה ושאינו ידוע כרגע. 2. החל מהיום, חל איסור יציאה מהבית לצרכים שאינם חיוניים וכן איסור לשהות במחיצת אדם במרחק הנמוך משני מטרים. כלומר, בעלת הסטודיו אינה יכולה לבצע את מלוא עבודתה על השמלה, שכן היא לא יכולה לבוא איתי במגע לצורך מדידות אחרונות. השאלה שלי בהתאם לצויין לעיל: האם אני נדרשת לשלם לבעלת הסטודיו עבור שמלת הכלה את מלוא הסכום שעליו היא החתימה אותי בחוזה הכתוב טרם הספקת המוצר וביצוע כל ההתאמות הנדרשות לשמלה (עוד 2000 ש"ח) כפי שהיא דורשת? | ||
| 18/3/2020 11:07 | מעיין |
השכרת שמלת כלה- וירוס קורונה |
| 18/3/2020 14:57 | המועצה לצרכנות |
re:השכרת שמלת כלה- וירוס קורונה |