| ![]() |
| התייעצות | ||
| מחבר: | איציק (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 14/03/2020 | |
| שעה: | 00:42:02 | |
| שלום
ביום שישי 13 למרץ, במהלך הקניות בסופר רמי לוי לקחתי 4 אריזות פסטה שעל האריזה היה תג מחיר של 5.90ש"ח, בקופה התברר שהמחיר היה שגוי ולמעשה כל אריזת פסטה עולה 9.90ש"ח. התעקשתי לקבל את כל האריזות במחיר שמצויין על האריזה, הקופאית קראה לאחראית הקופות, שקראה לסגנית מנהל הסניף שאמרה לי שמדיניות הרשת היא לאפשר לי לקחת רק 2 מתוך 4 במחיר שמופיע על האריזות ואם אני ארצה לקחת את ה2 הנותרים אני אאלץ לשלם את המחיר שהקופה מראה שהוא 9.90 ש"ח לחבילה. אמרתי שאני לא מעוניין בכך ושאני רוצה לרכוש את כל הארבעה במחיר של 5.90 ש"ח, היא נשארה בשלה ואמרה שאין אפשרות שכזאת ושאני לא אמור להנות מטעות אנוש שהתבצעה שם. באותו רגע אמרתי שאם זה המצב אני לא מעוניין בכלל בכל הקנייה (הייתה לי שם עגלה עם מוצרים בשווי של כ450-500 ש"ח) השארתי את כל המוצרים ועזבתי את הסניף. כיוון שלא רכשתי את המוצרים בפועל, אך למעשה ביזבזתי זמן יקר (הזמן ברמי לוי ולאחר מכן נאלצתי ללכת לסניף של שופרסל על מנת לערוך קניות). וגם עצם העובדה שהם לא איפשרו לי לרכוש את המוצרים בשווי שמצויין עלייהם וסגנית המנהל אמרה ש"מדיניות הרשת" מאפשרת לקנות רק 2 מוצרים במחיר שמופיע, האם אוכל לתבוע את הסניף של רמי לוי על המקרה ? תודה מראש | ||
| 14/3/2020 00:42 | איציק |
התייעצות |
| 16/3/2020 08:58 | המועצה לצרכנות |
re:התייעצות |