חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול רכישה של מוצר לאחר 3 ימים - מוצר שלא מתאים לצורך לשמו נרכש
מחבר:איתמר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:11/03/2020
שעה:13:26:32

שלום,

רכשתי מודם משולב ראוטר בחנות מחשבים, במעמד הקניה ציינתי בפני המוכר - שבדיעבד התברר שהוא גם הבעלים של החנות - כי אני מתחבר לתשתית חברת בזק וכי ספק האינטרנט אליו אני מתחבר הינו פרטנר וכמו כן ציינתי את ישוב המגורים ואת מהירות הרשת. כל המידע אותו אני כהדיוט יודע לספק. הוצאו לי על ידי המוכר שתי אופציות אחת מאוד יקרה ואחת במחיר סביר ואמר ששתיהן מתאימות לצרכי. בחרתי באופציה הזולה יותר.
3 ימים אחרי קנית המודם הגיע לביתי טכנאי מטעם חברת פרטנר כדי לחבר אותי לאינטרנט - טכנאי בזק היה יומיים לפני כן - הטכנאי היה אצלי בבית קרוב לשעה אך לא הצליח להפעיל את האינטרנט, במהלך הבדיקה ניסה לחבר מודם אחר שמיד עבד - איני מבין את ההליך בדיוק אך ראיתי בעיניי ובנסיון שימוש כי עובד, המודם שרכשתי באופן עצמאי לא עבד - הבעיה היתה למעשה - ושוב להבנתי הלא רבה - שהוא לא הצליח לקבל תקשורת, הרשת האלחוטית עבדה טוב, השקע בקיר והכבלים עבדו (כי נבדקו גם עם מודם אחר כמו שציינתי). לאחר זמן רב התקשר הטכנאי למנהל שלו על מנת לקבל ייעוץ, זה ביקש לדעת את דגם המודם שרכשתי ולאחר בדיקה השיב כי מכרו לי מודם שאינו יודע לתקשר עם הרשת (ADSL ולא VDSL - איני יודע מה זה אומר אך זה מה שהוסבר לי). חזרתי עוד באותו היום לחנות (3 ימים לאחר שרכשתי את המודם) אך נדהמתי שבעלי החנות סירבו לקבל אותו בחזרה, אף הגדיל אותו מנהל החנות לטעות שטכנאי חברת פרטנר עבד עליי כדי לנסות למכור לי מוצר שלו. אני לא איש רשתות ולכן איני יודע, אך להבנתי אין זה בכלל רלוונטי, פרטנר הוא ספק השירות שלי, אם טכנאי שלהם טוען שהמוצר שמכרו לי לא מתאים לרשת מבחינתי זה מה שקובע. חשוב לציין גם שפניתי לחברת פרטנר והם כמובן יגבו את טענות הטכנאי והמנהל בכתב ויוציאו את זה אליי ( בימים הקרובים ). מה עליי לעשות?

בתודה מראש.
איתמר.
11/3/2020 13:26 איתמר ביטול רכישה של מוצר לאחר 3 ימים - מוצר שלא מתאים לצורך לשמו נרכש
12/3/2020 17:57 המועצה לצרכנות    re:ביטול רכישה של מוצר לאחר 3 ימים - מוצר שלא מתאים לצורך לשמו נרכש
12/3/2020 19:10 איתמר       re:re:ביטול רכישה של מוצר לאחר 3 ימים - מוצר שלא מתאים לצורך לשמו נרכש
12/3/2020 19:50 ב          re:re:ביטול רכישה של מוצר לאחר 3 ימים - מוצר שלא מתאים לצורך לשמו נרכש
12/3/2020 19:50 ב          re:re:re:ביטול רכישה של מוצר לאחר 3 ימים - מוצר שלא מתאים לצורך לשמו נרכש
15/3/2020 15:42 איתמר             re:re:re:ביטול רכישה של מוצר לאחר 3 ימים - מוצר שלא מתאים לצורך לשמו נרכש
15/3/2020 15:42 איתמר             re:re:re:ביטול רכישה של מוצר לאחר 3 ימים - מוצר שלא מתאים לצורך לשמו נרכש
15/3/2020 20:09 ב                re:re:re:re:ביטול רכישה של מוצר לאחר 3 ימים - מוצר שלא מתאים לצורך לשמו נרכש
16/3/2020 13:15 איתמר מבל                   re:re:re:re:ביטול רכישה של מוצר לאחר 3 ימים - מוצר שלא מתאים לצורך לשמו נרכש