חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

דחיית טיסה
מחבר:לי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/03/2020
שעה:12:53:50

היי
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בכל נושא הטיסות בגלל וירוס הקורונה
לפני 3 חודשים הזמנתי כרטיסי טיסה לאמסטרדם (ללא ביטוח טיסה) עד ליום חמישי האחרון היינו בטוחות שנטוס אך אני עובדת במערכת הבריאות ומשרד הבריאות הוציא הנחייה לפיה אסור לעובדי מערכת הבריאות לטוס לאף יעד בעולם .
אני סגרתי את הטיסות דרך סמאטראייר עקב שיתוף פעולה שלהם עם אמריקן אקספרס ושיש לי כאן סןכן שיכול לדבר איתי ולהנחות אותי אך לא כך הדבר מאז תחילת התפשטות המגפה אין אצלהם מענה טלפוני הכל התכתבויות דרך פייסבוק אימייל והודעות מה שמקשה על היכולת לנהל שיחה רציפה עם נציג ומעבר לזה הזמן שעובר מהודעה להודעה ולפעמים גם ללא מענה להודעות .
אני דיברתי עם חברות התעופה באופן עצמי והם מוכנים לקחת את דמי הביטול על חשבונם רק להוסיף את ההפרש במידה והכרטיס יותר יקר אז איך יכול להיות שאני שילמתי 1000$ עבור שלושה כרטיסים (אחרי 200$ הנחה בגלל נקודות של אמקס) באתר שלהם טיסות לקיץ עם אותם חברות בדיוק עולה 1300$ לשלושה האם זה הגיוני לבקש ממני 1000$ נוספים עבור השינוי?? עדיף כבר לקנות כרטיסים חדשים.
אני זאת שצריכה להתנהל מול החברות במקומם והחברות תעופה אומרות לי שרק הם אחראים על זה בגלל שהם הסוכן שלי.בנוסף הם רושמים לי
החישוב מבוצע מגובה הכרטיס ומעלה, אין קשר לעלות באתר. האם זהו אינו מצג שווא?
גם באתרים הרישמיים של החברות ההפרש לא עולה מעל 400$
האם ניתן לעשות משהו בנושא?
8/3/2020 12:53 לי דחיית טיסה
9/3/2020 17:00 המועצה לצרכנות    re:דחיית טיסה