| ![]() |
| ביטול טסה עקב התפשטות הקורונה | ||
| מחבר: | מרציאנו (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 25/02/2020 | |
| שעה: | 20:22:33 | |
| בעוד שבועיים בתאריך 13.3.20
אני ובעלי אמורים לטוס לחופשה ברומא לחגוג את יום נישואינו לצערנו כפי שאנחנו רואים מחלת הקורונה מתפשטת ולא מסבירה פנים (גם באיטליה) אנחנו הורים לתינוק בן שנה הסובל מקוצר נשימה והפסקות נשימה אנחנו מאוד מפחדים לטוס לשם גם בגלל התפשטות המחלה וגם במידה וחס וחלילה לא נחלה ונטוס נצטרך לחזור לבידוד בן 14 ימים בסופו של דבר מי יטפל בתינוק שלי ? מי ישלם לי על 14 ימי חופשה שאצטרך לספוג ? שאני מתקשרת לחברה שהזמנו ממנה את החופשה הם עונים לי בתשובה קצרה וקולעת ״דמי ביטול מלאים כרגע״ ״חברת הטיסות מטיסה את הטיסות שלהם כרגיל״ ״המחלה באיטליה ולא ברומא״ איזה מין תשובות אלה ????????????? אני לא מצליחה להבין! אני שילמתי 4000 שח מכספי על מנת להנות בחופשה אני נאלצת לרצות לא לטוס כרגע לא כי אני לא רוצה לטוס כי המחלה הזאת יכולה לפגוע בי ובמשפחתי !!!! למה לא יכולים לעזור ללקוח? שילמנו דמי טיפול על בהזמנת חופשה לפחות שיקפיאו לי את ההזמנה עד שהמצב בעולם יירגע שיחליפו לי יעד שאפשר באמת לטוס אליו או שיתנו לי לפחות חלק מהכסף !!!! האם אפשר תשובות על זה ? ועזרה אני אשמח מאוד אני חסרת אונים והחופשה היא בעוד פחות משבועיים | ||
| 25/2/2020 20:22 | מרציאנו |
ביטול טסה עקב התפשטות הקורונה |
| 25/2/2020 20:25 | מרציאנו |
re:ביטול טסה עקב התפשטות הקורונה |
| 26/2/2020 16:48 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול טסה עקב התפשטות הקורונה |