| מחבר: | שלומית (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 19/02/2020 |
| שעה: | 16:24:00 |
|
לאחרונה בוצעה מולי הפרה של זכות הביטול של עסקת מכר מרחוק.
האם יש דרכי הפעולה שעומדות בפניי חוץ מהגשת תביעה?
האם ניתן להיעזר בשירותי המועצה לצרכנות?
להלן פרטי ההפרה:
בתאריך 24.10.19 הזמנתי יומן שבועי מאתר האינטרנט של סטימצקי במחיר 53.91 ₪.
לאחר למעלה משבוע, משלא קיבלתי שום חיווי על סטטוס ההזמנה, ניסיתי ליצור קשר טלפוני עם שירות הלקוחות. לאחר ניסיונות ארוכים הצלחתי לקבל מענה ונמסר לי שהמוצר חסר במלאי ושעליי להמתין בסבלנות עד שידעו סופית אם יוכלו לספק או לא.
החלטתי לרכוש יומן בחנות אחרת ולבטל את ההזמנה. באתר של סטימצקי יש קישור בולט ל"שינוי / ביטול הזמנה", שמקשר לדף יצירת קשר הכללי, אך פניותיי באמצעות דף זה לא קיבלו מענה. ניסיתי להתקשר שוב ושוב אל שירות הלקוחות אבל לא הצלחתי להשיגם.
ב-7.11.19 וב-10.11.19 שלחתי מיילים לדוא"ל של סטימצקי (כמצוין במענה הטלפוני האוטומטי), התלוננתי על רמת השירות וביקשתי לבטל את ההזמנה. גם למיילים לא קיבלתי שום מענה.
ב-14.11.19 קיבלתי מייל אוטומטי לפיו "אנחנו שמחים לעדכן אותך שההזמנה שביצעת באתר 'סטימצקי' נארזה וברגעים אלו ממש היא בדרכה ליעד". שוב כתבתי מייל וביקשתי שיכבדו את בקשת הביטול, וכרגיל לא קיבלתי שום מענה. באותו יום הצלחתי אחרי המתנה של 20 דקות להשיג את שירות הלקוחות הטלפוני, רק כדי לגלות שהם רושמים את המספר שלי ומבטיחים לחזור אליי אבל לא מקיימים את ההבטחה.
ב-12.1.20, לאחר ייאוש, שלחתי מייל נוסף ואליו צירפתי מכתב התרעה לפני נקיטת הליכים משפטיים. לזה הם הגיבו תוך יום ומיד ביטלו את ההזמנה וזיכו את כרטיס האשראי שלי בסכום הרכישה.
לזה קוראים "שיטת מצליח".
מחיפוש קצר באינטרנט מצאתי עדויות רבות לשירות הלקוחות המזעזע של סטימצקי ולשיטת המצליח שאכן מצליחה להם.
לאור כל זאת, ברצוני לפעול למניעת המשך ההתנהלות השערורייתית הזו.
תודה. |
|
|