חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקה
מחבר:דליה אדן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/02/2020
שעה:20:40:11

שלום רב , בני התעניין בלימודים במכללת פסגות ברמת גן . הוא מסר פרטי כרטיס אשראי למוכר בטלפון . המוכר אמר לו שהוא שולח לו את ההסכם ושיאשר אותו. כעבור 5 ימים שוב קיבל הודעה מהמוכר שההסכם טרם אושר על ידו. בני השיב שהוא עוד לא מאשר כי הוא צריך לברר כמה פרטים.כעבור 12 ימים שוב פנה אליו המוכר ואמר לו שהזמן עובר ויהיה לו בעייה בביטול עסקה , בני השיב ששכח לעדכן ביטול עסקה. בינתיים חויב על ידם ב100 שח. כרגע הם תובעים מאיתנו 900 שח ( במקום 1400 לטענתם מלפנים משורת הדין , לדבריהם )אגב,כל הלימודים היו אמורים לעלות כ4000 שח . האם הם יכולים לחייב אותנו בביטול עסקה, כאשר למעשה בני לא אישר את ההסכם ואמר כך במפורש .והאם לא מספיק שאמר את זה למי שמכר לו את העסקה שהוא רוצה לבטל אותה ? היתה לי שיחה מאוד ארוכה עם המנכל, הסברתי לו שהבן שלי מבולבל ולא היה סגור על עצמו והוא גם כתב את זה למוכר בהודעות , הוא אמר לי בשיחה שהוא מבין והא יספוג את זה , באופן מפתיע קיבלתי ממנו מייל על החיוב הצפוי והדרישה לתשלום דמי ביטול , לא הוזכר בכלל בשיחה בנינו נושא דמי ביטול .
האם הוא יכול לנוכח כל מה שכתבתי לדרוש מאיתנו דמי ביטול עסקה ?הלא לא אישרנו את ההסכם שנשלח !
19/2/2020 20:40 דליה אדן ביטול עסקה
23/2/2020 17:35 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקה