| ![]() |
| פגם ברהיטים | ||
| מחבר: | הדר (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 19/02/2020 | |
| שעה: | 11:39:43 | |
| שלום,
רכשנו פינת אוכל+ 6 כסאות מחברת רהיטים מוכרת. לפני שבוע פינת איתו האוכל הגיעה ובדקתי את השולחן, בדקתי את הכסאות וראיתי שהם מתנדנדים אמרנו למרכיב והוא טען שככה זה ועם הזמן זה יעבור.. ( לצערי זה היה בסופש ולכן לא יכלתי לפנות לחברה במיידי כי היה שישי - שבת) יום ראשון בבוקר התקשרתי לסניף וביקשו ממני לשלוח לחברה סרטון שבאמת הכסאות זזים. בנוסף, התקשרתי לשירות לקוחות ואמרתי להם איך זה ייתכן שיש פגמים במושבים ( דפקטים של קילוף) והכסאות ממש לא יציבים ומוציאים אותם ללקוח!! אני לא השתמשתי במוצר והוא עומד איך שהגיע. אמרתי למנהלת הלקוחות של החברה שקיבלתי 6 כסאות עם פגמים קלים וכולם מתנדנדים ואני רוצה לבטל עסקה, היא טוענת שאי אפשר 😯 אף בן אדם, לא אמור לשבת על כסאות כאלו אני בעוגמת נפש רצינית אחרי 10 שנים שחסכתי ממיטב כספי מאוד מאוכזבת😒 אמרו לי שיצרו איתי קשר לתיאום איש מטעמם שיבוא לבדוק אך עד כה טרם פנו אליי ורק אני זו, שמתקשרת ובודקת אם יש תאריך לבדיקת הכסאות שאלות: הכסאות באו מוכנים ולא הורכבו בבית, לא נעשה בהם שימוש ופניתי אליהם הכי מוקדם שאפשר ביקשתי החלפת מוצר אך הם רוצים להביא מישהו שיסדר את הגומיות המוצר פגום והרגליים לא סימטריות ואין קשר בכלל לגומיות לפי מה שהם טוענים טלפונית האם אני יכולה לדרוש לבטל את העסקה למרות השלילה מצדם? 2. האם יש זמן מוגדר מקבלת הרהיט ועד לקבלת מוצר חלופי חדש או ביטול עסקה או איש מטעמם כי לפחות כרגע זה נראה לי כמו משיכת זמן מצידם והם עובדים בשיטת מצליח הדר | ||
| 19/2/2020 11:39 | הדר |
פגם ברהיטים |
| 20/2/2020 11:39 | הדר |
re:פגם ברהיטים |
| 24/2/2020 09:57 | המועצה לצרכנות |
re:re:פגם ברהיטים |