| ![]() |
| נזק במטבח כתוצאה ממחזיקי מדפים פלסטיק | ||
| מחבר: | ריקי סילברסטון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 17/02/2020 | |
| שעה: | 12:04:04 | |
| שמי ריקי סילברסטון מרחוב רמז 6 בני ברק.
הזמנו מטבח מסמל לפני כשנתיים. כחודש לפני חג סוכות האחרון איחסנו סט צלחות וכוסות חדשים בארון מטבח מעל השיש. לאחר יומיים, ביום שבת בעוד ביתי ואני מתחילות לצאת מהמטבח לכיוון הסלון (המטבח והסלון בחלל פתוח) הארון נפתח והסט נפל מהארון על השיש, הריצוף והארונות בעקבות נפילת המדפים. כל האזור התכסה שברים. השברים יצרו חורים בשיש שעלותו שווה לעלות הארונות מטבח וכן יצרו חורים במרצפות ובארונות. מלבד זאת הסט צלחות וכוסות עלה 2000 שח. בבדיקה שלנו לאחר קריסת המדפים שמנו לב שהמדפים הוחזקו במחזיק פלסטיק במקום במחזיק ברזל כמו בשאר הארונות!!! (יש לי תמונות) יצרתי קשר למחרת עם חברת סמל, החברה שלחה מתקין לבדיקה. לאחמ"כ חזרו אלי בטלפון ואמרו שהחברה תחליף את החזיתות הסדוקות אך לא ישאו באחריות הנזק מסביב כיון שלא יתכן שהחברה שמה מחזיק פלסטיק. הטענה של החברה שמישהו מטעמנו החליף את המחזיקי מדפים. הטענה הנ"ל לא הגיונית ולא מכבדת את החברה!!! זה ברור שהמתקין טעה פה!! אין סיבה שנחליף את המחזיקי מדפים. בנוסף מאיפה יהיו לנו מחזקים בדיוק כמו שהחברה מייצרת? אני מצפה מחברה המתיימרת להיות מכובדת לפיצוי הולם על הנזק שנגם לי ולא לתשובה הזויה שכזאת!!אין בכך שום הגיון!! הדירה חדשה ומושקעת מאד וכרגע יש לי שברים בכל האזור (שיש ומרצפות) בנוסף החזיתות שהוחלפו לא בדיוק בצבע של שאר החזיתות כיון ששאר החזיתות כבר עומדות שנתיים.. מלבד זאת , בנס לא היתה פגיעה בנפש מאחר וביתי בת השנתיים ואני היינו במטבח שניות לפני הארוע המדובר!! | ||
| 17/2/2020 12:04 | ריקי סילברסטון |
נזק במטבח כתוצאה ממחזיקי מדפים פלסטיק |
| 19/2/2020 14:43 | המועצה לצרכנות |
re:נזק במטבח כתוצאה ממחזיקי מדפים פלסטיק |