| מחבר: | לימור (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 12/02/2020 |
| שעה: | 13:49:29 |
|
ביצוע העסקה נעשה ביום שישי בצהריים ובשיום במוצאי שבת הגעתי לביצוע הביטול .
הנציגה אמרה לבת שלי לא להוריד את התווית ואני הורדתי את התווית של המחיר אבל לא זרקתי אותה והתחרטתי כי הבת שלי חיילת ולאחר מחשבה המחיר שנתנו לה על התכשיט יקר מדיי ולא מצדיק את המחיר, לא הגודל ולא הגרמים ולכן החלטתי להחזיר .
אבל כשהגעתי הם טענו שלא הייתי צריכה להוריד את התווית מהתכשיט והסברתי שלא נעשה שימוש כלל , הבאתי את החשבונית, התעודה, הקופסא ממש הכל.אפילו יצרתי קשר עם מנהל הדוכן שאמר לי בשיחה מוקלטת שאין בעיה לעשות ביטול עסקה לא שאל לגביי התווית , הסברתי שבטעות הבת הורידה את התווית כדי למנוע מאמא שלה לראות את המחיר ועלות התכשיט.
אמר לי לגשת לסניף ושיעשו לי ביטול, אבל כשהגעתי ביום ראשון בצהריים שוב אמרו לי לא ניתן לעשות ביטול בגלל התווית , התקשרו שוב למנהלת עומר שדברתי איתו לגביי הביטול ופתאום אמר לי למה הורדת את התווית לא הייתי צריכה לעשות זאת, הסברתי שהתווית נמצאת זה שלא על התכשיט לא מונע ממכם לבצע ביטול.
את השיחה שלנו הקלטתי ואפילו פעם אחת לא שאל לגביי התווית, מאוד מצחיק בעיניי שהתכשיט חדש, לא ענדתי אותו פעם אחת אפילו ומיד ניגשתי אליהם והם משחקים לי אותה שלא ניתן , הסברתי שיכולתי להדבק חזרה אבל לא עשיתי ככה.
אמר שהוא רוצה לבדוק את התכשיט ולוודא שלא נעשה בו שימוש וקבע איתו ליום ראשון16/2 כשאני הגעתי לבציטול עסקה ב- 8/2 ( יום אחרי הרכישה 7/2) שלחתי לו הודעה שהעיכוב בביטול עסקה נעשה בגללם ולא בגללי שלא יטען שעבר הזמן - לא הגיב לי.
|
|
|