חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקה עם חברת ice תקשורת
מחבר:איאת (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:10/02/2020
שעה:11:41:01

שלום
לפני כחודשיים התקשרה אליי נציגה מחברת ICE והסבירה לי שהיא מעוניינת להוזיל לי את חבילת האינטרנט מהסכום שאני משלמת לסכום יותר נמוך , היא ידעה בדיוק כמה אני משלמת בחברת בזק ואז שאלתי האם הכל יישאר אותו דבר ולא מריך לקנות או לשנות משהו ושהמטרה של השיחה רק לשנות לי חבילה ליותר זול היא ענתה שבהחלט כן, כמובן כל העניין שישבתי שהיא מבזק והיא זרמה איתי שהיא מדברת מטעם בזק וחא חברה אחרת לגמרי. ביקשה כרטיס אשראי לפי משהיא אמרה כדי לעדכן חבילה ונתתי לה ואמרה לי שיתקשר נציג כדי לסגור איתי העניין הטכני וקיבלתי כל מני הודעות על ברכות בהצטרפות ואז מתקשר הטכנאי אמרתי לו שידבר בזמן אחר
התקשר שוב אחרי 4 ימים ולא עניתי ואז קיבלתי הודעה על שיחה שלא עניתי ושולחים לי קישור להפעיל אנטי וירוס כמובן אז לא הבנתי כלום מה קורה ולא פתחתי קישור .
פתחתי פירוט חיובים בבנק וראיתי שיורד לי על התקשרות אינטרנט גם מבזק וגם מחברת ice ואז התקשרתי לבזק להבין מה קורה והסבירו לי שהם לא שייכם אליהם ולא ספקים שלהם.
התקשרתי לחברת ice ביקשתי שיבטלו לי עסקה כי בעצם לוקחים לי כסף על משהו שלא רכשתי!!! לא הביאו שום מודם שום ראוטר אין הצקנה של אנטי וירוס כלום!! הם סירבו ואמרו שאי אפשר חבטל את החלק שח האנטי וירוס ואנע אמשיך לשלם 49 שייח למשך 36 חודשים על משהו שלא רכשתי ולא יודעת איך מופעל ולא דיברתי עם טכנאי!! ביקשתי שיעלו אותי למחלקה המשפטתית אצלם ומאז לא חזרו אליי אומנם זה אמור לקרות תוך 3 ימי עסקים.
האם אני יכולה להפסיק להם את החיוב דרך הבנק? מה כדאי לי לעשות?? איך אני מבטלת את זה

תודה רבה
איאת
10/2/2020 11:41 איאת ביטול עסקה עם חברת ice תקשורת
11/2/2020 15:55 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקה עם חברת ice תקשורת