חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול טיול מאורגן בגלל מגיפת הקורונה
מחבר:יהודית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:09/02/2020
שעה:00:20:09

התכתבתי איתכם בשבוע שעבר ולאחר שהבנתי מכם שכאזרחית ותיקה אכן רשאית לבטל את העסקה עם חברת פגסוס, כתבתי מכתב ביטול עם הסבר כפי שהנחתם. חזר אלי טלפונית ב 4.2 ירון, האחראי לביטולים בפגסוס והבהיר לי שלמרות הטיעון שלי וגם הזמן שהתאים על פי הכללים החוק לא תופס לגבי ניוזילנד ואוסטרליה אלא רק לביטול טיסה מישראל וחזרה ולפיכך עלי לשאת ב 90% מהעסקה אם אבטל ושעלי להחליט אם החלטתי סופית עד למחרת, מועד הפגישה הקבוצתית טרום טיול.אם לא אשאיר מכתב ביטול יוריד אותי מהרשימה ולא יושבו לי 90% ממה ששילמנו כזוג.אם אשנה את החלטתי עלי להשאיר מכתב ביטול. היתה פגישה מאד סוערת אליה זומן מנכ"ל פגסוס כי כמעט כל אנשי הקבוצה היו מלאי כעס, מורת רוח ורצון עז לא לצאת לטיול דרך הונג קונג ב 17.2. מחשש להדבקות או לשיבוש הטיול, הסגר וכו בדרך מהונגקונג ליעדים האחרים.סירב לביטול עם החזר כספי והבטיח שהחברה נוהגת באחריות וכו.השארתי מכתב ביטול של הביטול בינתיים תוך הבנה שהקבוצה תפעל יחד,ואכן 24 מתוך 32 רוצים לדרוש, ביטול או דחיה למועד רחוק או טיסה ליעד שונה ובטוח יותר מהונגקונג. זקוקים לידיעה ודאית שהחוק איתנו לביטול במיוחד כגימלאים
9/2/2020 00:20 יהודית ביטול טיול מאורגן בגלל מגיפת הקורונה
10/2/2020 16:05 המועצה לצרכנות    re:ביטול טיול מאורגן בגלל מגיפת הקורונה