חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חיוב מופקע במונית בנסיעה שחויבה דרך כרטיס אשראי
מחבר:יקיר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:07/02/2020
שעה:23:52:36

ב-22 לינואר ביצעתי הזמנת מונית בתשלום מראש דרך אפליקצייה למתחם קניות ברחוב יוסף לישנסקי 20 בראשון לציון עבור נסיעה קצרה עד לשכונת נווה ים הסמוכה. הייתי עם ציוד של מחשבים אולם נהג סירב להגיע את החנייה של המתחם ונאלצתי לבטל את ההזמנה.

ביצעתי הזמנה חדשה אולם הנהג נסע לכתובת אחרת למרות שהכתובת ההזמנה היתה כתובה לו באפליקציה. ונאלצתי לערב את המאבטח של מתחם הקניות שהדריך אותו כי הנהג לא ידע לאתר את הכתובת בוייז שלו
כאשר הנהג כבר שהגיע אליי
התברר לי שהנהג פתח את המונה בטרם הגעתי והמונה כבר הגיע ל25 שקלים והוא ניסה לגלגל עליי את האחריות וטען שיש כמה חנויות עם שמות דומים מכיוון שכתובת ההזמנה היא זו שקובעת ואני לא אמור להדריך אותו איך להגיע
לנקודת היעד אז זו טענה מגוכחת
מעבר לכך כשנסענו לכיוון מקום מגוריי הנהג נסע בנתיבים שגויים וזה גם האריך את הדרך שלא כצורך והערתי לו על כך שהוא נוסע שלא מהכיוון הנכון

הנסיעה הגיע בסוף לעלות של 62.5 שקלים וזה מחיר מופקע ומוגזם למרחק כל כך קצר .מעבר לזה שהמונה היה צריך להתחיל ב12.5 שקלים ולא ב25

בסופו של דבר לאחר אין ספור התכתבויות עם גט טאקסי הוסבר לי שאם הם מתנים את הזיכוי של 20 שקלים שהבטיחו לי בעקבות ההתנהלות הכושלת של הנהג
בכך שאבצע דרכם נסיעות נוספות , בעיניי ברגע שאני מחוייב לבצע דרכם נסיעות נוספות אין כאן זיכוי, אבקש לדעת אם ההתנייה הזו היא חוקית?
7/2/2020 23:52 יקיר חיוב מופקע במונית בנסיעה שחויבה דרך כרטיס אשראי
10/2/2020 14:24 המועצה לצרכנות    re:חיוב מופקע במונית בנסיעה שחויבה דרך כרטיס אשראי