חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

זארה - פריטים בסוף עונה
מחבר:גילה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:06/02/2020
שעה:11:37:31

שלום רב,

בני בן ה- 14 קיבל מתנת יום הולדת - 2 פריטים שנרכשו בזארה.
הפריטים נרכשו ב- 15.1.2020 ונמסרו לנו ב- 17.1.2020.
הפריטים שבני קיבל כמתנה לא מצאו חן בעיניו ולכן ניגשנו ב- 21.1.2020 לחנות זארה בקניון הזהב בראשון לציון ושם כאשר הגענו לקופה (אחרי שבחרנו פריטים אחרים) נאמר לנו כי התוקף חלף ביומיים!! ולכן הם לא יכולים לאשר החלפה/זיכוי של הפריטים בפריטים אחרים והפנו אותנו לשירות הלקוחות של זארה.
ביום שלמחרת ה- 22.1.2020 יצרתי קשר עם שירות הלקוחות. נציגת שירות לקוחות בשם ירדן אמרה כי אין לי אפשרות להחליף/לקבל זיכוי מאחר והמחיר השתנה (הנחה נוספת על המחיר המקורי) ולכן אין אפשרות להחליף/זיכוי.
ביקשתי לפנות למנהל/ת - אמרו לי שאין אפשרות לשוחח עימם טלפונית אלא רק לשלוח אי-מייל.
שלחתי אי מייל ב- 23.1.2020 למנהלת בשם קורל.
קורל חזרה אליי רק ב- 4.2.2020 יום שלישי ואמרה למעשה את אותו הדבר כמו נציגת השירות רק לאחר שהתעקשתי היא הציעה שאגש לחנות שאבחר על מנת להחליף את הפריטים במידה או בצבע בלבד.
נציגת השירות עידכנה שתישלח פקס לחנות זארה בקניון חולון והוא יהיה בתוקף רק עד יום רביעי ה- 5.2.2020.
מיהרתי להגיע לחנות בקניון חולון וכמובן שלא נמצאו מידות של הפריטים שרציתי להחליף משום שחלפו לא מעט ימים מאז שפניתי אליהם בשיחת טלפון ובמייל.
יצאתי מהחנות ללא אפשרות לבצע החלפה של מידה או צבע ולמעשה אני לא יכולה להחליף בכלל את הפריטים משום ששירות הלקוחות לא מאפשר שירות של איתור פריט ואני לא רואה את עצמי עוברת מחנות לחנות של זארה ומחפשת את הפריטים הרלוונטיים.
עליי לציין - שכאשר קיבלנו את המתנה לא נאמר לנו שהחלפת הפריטים תקפה ל- 5 ימים (מי חושב על זה כאשר הוא נותן מתנה למישהו??). בנוסף, גם על החשבונית ענין ה- 5 ימים לא הובלט (אני רוכשת לא מעט בזארה ותמיד כאשר אני רוכשת פריטים של סוף עונה - הענין גם נאמר וגם מובלט על גבי החשבונית).

אודה להצעתכם.
גילה אור שחר
gigi202@gmail.com
6/2/2020 11:37 גילה זארה - פריטים בסוף עונה
9/2/2020 11:42 המועצה לצרכנות    re:זארה - פריטים בסוף עונה