חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מערכת סינון מים מלוכלכת, החברה לא מסכימה להחליף
מחבר:לאה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:06/02/2020
שעה:09:56:35

שלום,
לפני שנתיים רכשתי מערכת סינון מים, חלק מהרכישה כללה 3 מערכות של פילטרים שיותקנו אצלי במשך השנים ולבנתיים נשמרו בחברה. עד היום הוחלפו לי פעמיים הפילטרים כאשר בפעם האחרונה שהוחלפו לי המים יצאו מלוכלכים עם גושים צהובים חומים וברור שלא רצוי כלל לשתות אותם. התקשרתי לחברה וגם הם אמרו לא לשתות את המים. הם שלחו טכנאי (אחרי הרבה זמן) והוא טען שהבעיה במכשיר ולא במסננים. הבאתי איש מקצוע חיצוני שיבדוק (בתשלום כמובן) והוא הראה לי שהבעיה כן בפילטרים. שוב במשך חודשיים ניסיתי להשיג את החברה, כאשר סוף סוף הגיע טכנאי הוא דרש ממני תשלום עבור התקנת פילטרים נוספים. ולא זאת עוד בלבד אף הסביר שהחברה החליפה בעלות ושהוא לא יודע אם בכלל יש לי עוד מערכת פילטרים ששמורה עבורי כפי ששילמתי. סרבתי לשלם שוב עבור התקנת מערכת פילטר כי הם אלו שהתקינו לי פילטרים מלוכלכים וצריכים להחליף לי למשהו תקין ללא עלות! כעת אני שוב כבר חודש מנסה להשיג אותם ומשאירה הודעות במוקד.
מה עושים במצב כזה? למי עליי לפנות? אני לא סומכת על החברה הזאת יותר ורוצה בכלל החזר כספי עבור 2 מערכות פילטרים אחת שנתנו לי והיא לא טובה ואחת שעדיין לא הותקנה אצלי.
6/2/2020 09:56 לאה מערכת סינון מים מלוכלכת, החברה לא מסכימה להחליף
9/2/2020 10:39 המועצה לצרכנות    re:מערכת סינון מים מלוכלכת, החברה לא מסכימה להחליף