חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

דרישת תשלום גבוהה מספק שירות שלא אושרה לו הצעת מחיר מראש
מחבר:דוד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/02/2020
שעה:11:02:48

שלום רב,

במסגרת הליך משפטי עו"ד ששכרתי פנה לרואה חשבון שלו בבקשה למתן חוות דעת. הדגשתי מראש שאני מבקש רק הצעת מחיר עבור כתיבת חוות דעת אך רואה החשבון, כנראה באישור עו"ד ששכרתי ואשר לא נתתי לו אישור לכך, כתב חוות דעת ללא שקיבלתי הצעת מחיר מראש.
בשל לחץ הזמן כי הדבר נעשה יום לפני הליך משפטי, קיבלתי את חוות הדעת ללא שאני יודע את מחירה.
לאחר מכן, רואה החשבון דורש 10,000 ש"ח עבור הכתיבה.
לציין כי אם הייתי יודע שזה יהיה המחיר, לא הייתי לוקח את העבודה.
לציין עוד כי ביקשתי במפורש לקבל הצעת מחיר אך חוות הדעת נכתבה ללא שקיבלתי הצעת מחיר מראש.
אשמח לדעת מה אומר החוק, האם אני מחוייב בתשלום לפי המחיר שאותו אדם תמחר אותו, או שהיה עליו לציין את המחיר מראש וכעת התמחור נתון למו"מ בינינו.
לציין עוד שאין בינינו כל סיכום בכתב או בעל פה, מלבד העובדה שהוא נתן את חוות הדעת ואנחנו קיבלנו אותה לידינו.

תודה רבה,

דוד
5/2/2020 11:02 דוד דרישת תשלום גבוהה מספק שירות שלא אושרה לו הצעת מחיר מראש
5/2/2020 21:42 דוד    re:דרישת תשלום גבוהה מספק שירות שלא אושרה לו הצעת מחיר מראש
9/2/2020 10:13 המועצה לצרכנות       re:re:דרישת תשלום גבוהה מספק שירות שלא אושרה לו הצעת מחיר מראש
10/2/2020 09:26 דוד          re:re:דרישת תשלום גבוהה מספק שירות שלא אושרה לו הצעת מחיר מראש
9/2/2020 10:46 משה    re:דרישת תשלום גבוהה מספק שירות שלא אושרה לו הצעת מחיר מראש
10/2/2020 09:29 דוד       re:re:דרישת תשלום גבוהה מספק שירות שלא אושרה לו הצעת מחיר מראש
10/2/2020 10:43 משה          re:re:דרישת תשלום גבוהה מספק שירות שלא אושרה לו הצעת מחיר מראש