| מחבר: | ורד (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 03/02/2020 |
| שעה: | 12:06:04 |
|
שלום,
לפני כ10 חודשים, הלכתי לעמדת השירות של סלקום בתל אביב, שם עשיתי איתם עסקה שכללה שירותי סלקום טי.וי + אינטרנט ביתי, כאשר במקום ממיר אני מקבלת מכשיר apple tv עליו יש הטבה שאני מזדכה עליו בכל חודש, כך שהוא לא יעלה לי כסף. בסוף התקופה הוא ישאר שלי כאילו קניתי אותו.
לאחר מספר חודשים עברתי לגור עם בן זוגי ולא היה לי יותר צורך בשירותי האינטרנט שלהם, אך כן רציתי להשאר עם שירותי הTV. ביקשתי את הבקשה הזו ומשום מה הפקידה עשתה טעות וניתקה אותי לגמרי מסלקום.
אח״כ התקשרתי אליהם שוב וביקשתי שיחברו אותי לtv, אמרתי להם שאני עם הדיל של האפל טיוי, אבל לא הוסבר לי מה יהיה איתו, מה עם ההטבה של הזיכוי כי אני זוכרת שאני לא משלמת עליו בסופו של דבר, אז האם אמשיך לשלם עליו וכו׳.
בסופו של דבר, כשהתנתקתי משירותי האינטרנט, מסתבר שגם בוטלה לי ההטבה של הזיכוי על האפל טיוי, אבל לא ציינו זאת בפניי, לא נאמרו לי השלכות ניתוק (שוב, אחרת לא הייתי מתנתקת), וכרגע הם לא מוכנים לעשות עם זה כלום.
מבחינתם אני מחוייבת לעוד 26 חודשים על המכשיר, ובנוסף על השירות טיוי שלהם.
אני כבר מספר חודשים משלמת 2 חשבוניות נפרדות, אחת על השירות של סלקום טיוי והשניה על הקניה של המכשיר apple tv. מדובר ב40 שח לחודש כך שהמכשיר בסוף עולה 1700 שח, שזו גם רמאות בפני עצמה מכיוון שהוא עולה בחנויות 700 שח, ואם לא ההטבה שהוצגה לי תחילה, בחיים לא הייתי מסכימה לשלם כזה סכום.
האם מדובר במעשה חוקי מבחינתם? האם זו בעיה שלי או בעיה שלהם במקרה?
אני לא יודעת איך להמשיך איתם בנושא, מבחינתי להחזיר להם את המכשיר כי אני לא רוצה לשלם עליו כזה סכום שלא סוכם איתי מתחילה, אך הם לא מוכנים כמובן.
אשמח לייעוץ בנושא.
מרגישה קצת שרימו אותי.
תודה רבה
ורד |
|
|