חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

החזר כספי ביטול קורס
מחבר:מאיה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:30/01/2020
שעה:09:32:00

שלום רב,
נרשמתי לקורס לימודי nlp במכללה ב-08/11/2019. אורך הקורס הוא 23 מפגשים הסכום ששילמתי בסה"כ 8474 ש"ח. בשיחה טלפונית לפני הרישום וגם במעמד הרישום הובטח לי כמו לשאר התלמידים שקיימת נקודת יציאה מהקורס בשיעור 7 עד לשיעור 9 ללא שאלות. במידה ואני לא ארצה להמשיך אוכל להודיע על עזיבה ויוחזר לי הכסף באופן יחסי על יתרת השיעורים. ההבטחה על נקודת היציאה בוצעה בעל פה לא חתמנו על שום הסכם או חוזה. גם במעמד הרישום לא חתמתי על שום דבר שנוגע לתשלומים או תנאי ביטול הכל הוסבר בעל פה ללא שום מסמכים. שילמתי מחצית מהסכום 4200 ש"ח במעמד הרישום ב-08/11/2019. בשיעור 7 בתאריך 05/01/2020 שילמתי את היתרה במלואה 4274 ש"ח.
לשיעור מספר 9 לא הגעתי, השלמתי אותו בשיעור מספר 10 ולאחריו הודעתי שאני לא ממשיכה. סה"כ נכחתי ב9 שיעורים בדיוק.
בעל המכללה הודיע לי שלא מגיע לי שום החזר כי מבחינתו הוא סופר את נקודת היציאה לפי מספר השיעורים ולא לפי נוכחות. תלמידה אחרת שהודיעה על עזיבה בסיום שיעור מספר 9 וגם היא נכחה סה"כ ב9 שיעורים בדיוק כן אמורה לקבל ממנו החזר לדבריה. אני מאוד מאוכזבת מהתשובה שקיבלתי שלא מגיע לי שום החזר למרות שהודעתי על עזיבה בתום 9 שיעורים. אני מרגישה שרימו אותי נתנו לי להרגיש שאני נמצאת במקום מכיל ואמיתי רכשו את האמון שלי אך ברגע האמת אין אף אחד שמוכן לעזור לי ולבוא לקראתי.
ברצוני לציין שאלו לא לימודים רגילים תחום הnlp הוא תחום שמתעסק הרבה בראש בנפש ובצורת חשיבה ובעקבות הבלבול הרב שחוויתי והתחושות שהקורס הזה מזיק לי יותר מאשר מביא לי תועלת החלטתי לעזוב.
הסברתי לו את זה והוא לא מוכן לבוא לקראתי אפילו הצעתי לו שיגבה ממני עבור 10 שיעורים ויחזיר לי את היתרה אך הוא לא מוכן להחזיר לי כלום...
אבקש חוות דעת בנושא האם אני יכולה להגיש נגד בעל המכללה תלונה?
האם יש לי מה לעשות?
30/1/2020 09:32 מאיה החזר כספי ביטול קורס
31/1/2020 15:27 מאיה    re:החזר כספי ביטול קורס
2/2/2020 15:59 המועצה לצרכנות       re:re:החזר כספי ביטול קורס