| ![]() |
| הטעייה ע"י נציג מכירות של קורס בגרויות | ||
| מחבר: | נוי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 29/01/2020 | |
| שעה: | 13:14:43 | |
| התקשרתי לחברת היי-קיו לצורך בירור פרטים על קורס השלמת בגרויות בשני מקצועות.
הבהרתי לנציגי המכירות שאני עובדת במשרה מלאה ושאין באפשרותי לרדת לחצי משרה מפאת בעיות כלכליות ושאלתי האם עדין אפשרי לקחת שני קורסים בשעות הערב נציגי המכירות אמרו לי במפורש שהמסלול שאני מבקשת לקחת הוא אפשרי (למרות שהוא 5 ימים בשבוע) ושיש להם המון המון סטודנטים שבחרו לעשות כך ושאין שום בעיה עם העובדה שאני עובדת במשרה מלאה. ביום הראשון לקורס, המרצה הבהירה במפורש שאין זה אפשרי לקחת את שני הקורסים במקביל ושהיא מרצה שם כבר כמה שנים ומעולם לא ראתה תלמיד שצלח במשימה. לטענת המרצה, השיעורים הפרונטלים אינם מספיקים ולכן יש הרבה מאוד שיעורי בית ועבודות שיש לעשות במהלך תקופת הלמידה ולכן מי שעובד במשרה מלאה פשוט לא יוכל לעמוד בכל מטלות הקורס ולכן לא כדאי לעשות זאת במקביל בחוזה ההתקשרות כמובן נכתב שלא ניתן לבטל את הקורס מהרגע שהתחיל. אם נציגי המכירות היו מיידעים אותי שהקורס הפרונטלי לא מספיק למעבר הבגרות ונדרשת עבודה עצמית רבה, יתכן מאוד שלא הייתי לוקחת את הקורס במקביל. נציגי המכירות ידעו זאת מכיוון ששאלתי אותם על זה, ובכל זאת המליצו לי לקחת מסלול בלתי אפשרי האם ישנה עילה לביטול הקורס וקבלת ההחזר הכספי למרות שחוזה ההתקשרות מציין שלא ניתן לקבל החזר לאחר שהקורס החל? אם הייתי מקבלת מהם את כל המידע לפני תחילת הקורס לא הייתי עושה זאת, ולא הייתה לי שום דרך לקבל את המידע הזה לפני נוכחותי בשיעור הראשון בו המרצה הסבירה מדוע המסלול בלתי אפשרי | ||
| 29/1/2020 13:14 | נוי |
הטעייה ע"י נציג מכירות של קורס בגרויות |
| 30/1/2020 15:35 | המועצה לצרכנות |
re:הטעייה ע''י נציג מכירות של קורס בגרויות |