| ![]() |
| מכונת כביסה חדשה שהתקלקלה אחרי חודשיים.האם ניתן לדרוש החזר כספי? | ||
| מחבר: | שני (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 26/01/2020 | |
| שעה: | 23:28:18 | |
| רכשנו מכונת כביסה לפני שלושה וחצי חודשים ולאחר חודשיים לא עובדת. התקשרנו לשירות וטכנאי הגיע הפעיל ואמר שעובדת והלך.
כעבור כמה דקות לא עובדת ומופיע E10 תקלה. שוב, הזמנו טכנאי אמר כנראה ברז חשמלי צריך להחליף ואני לא מסכימה להחליף חלקים למכונה חדשה ורוצה מכונה חדשה במקום. מתקשרים לבעל החנות אומר לא יכול. בא טכנאי מחליף ברז חשמלי. הולך מפעילים ולא עובדת ושוב אני לא מעוניינת בחלקי חילוף ודורשת מכונה חדשה. לא מסכימים. בא טכנאי יותר מוסמך לבדוק מה הבעיה ואומר שהכרטיס הלך וצריך להחליף אותו. ושוב אני לא מסכימה חלקי חילוף במכונה חדשה אחרי חודשיים. פגם ביצור. הם לא מוכנים ומזמינים כרטיס ומגיע טכנאי אחרי יומיים מרכיב כרטיס והולך. אנחנו מפעילים את המכונה וכעבור כמה דקות שוב E10 תקלה. ואז שיחות עם היבואן שככל הנראה יחליפו לנו מכונה. ואני בזמן הזה צוברת כביסות בכמויות רבות בתקופת חורף וימים גשומים. אני מעוניינת בביטול עסקה מהחנות ביג אלקטריק. ועוגמת נפש על שנאלצתי לשלוח כביסה למכבסה. ושיחות לבעל החנות והוא שולח אותי ליבואן. ובזבוז זמן וסחבת. ועוד דורשים ממני לשלם על ההובלה. ועל כל הסחבת ועוגמת הנפש אני רוצה לבטל עסקה בביג אלקטריק ולא בתמורה שום מכונה. האם אני רשאית לבטל עסקה עכשיו ולדרוש תשלום על הוצאות מכבסה ועוגמת נפש וסחבת וטרטורים? | ||
| 26/1/2020 23:28 | שני |
מכונת כביסה חדשה שהתקלקלה אחרי חודשיים.האם ניתן לדרוש החזר כספי? |
| 28/1/2020 13:58 | המועצה לצרכנות |
re:מכונת כביסה חדשה שהתקלקלה אחרי חודשיים.האם ניתן לדרוש החזר כספי? |