| ![]() |
| פסיכומטרי | ||
| מחבר: | איתי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 26/01/2020 | |
| שעה: | 11:28:40 | |
| שלום רב ,
אשמח לשתף אתכם במקרה שקרה לי , תכננתי להירשם לקורס פסיכומטרי והנציגה של אותו המכון לפסיכומטרי הייתה נחמדה ואמרה שבשביל שיישאר לי מקום בכיתה אני צריך לשלם לה דמי הרשמה של 50 שקלים כדי לשמור לי מקום והזמן שנרשמתי לקורס הוא שבועיים לפני תחילת הקורס . כעבור כמה ימים אחת הנציגות שלחה לי חוזה ובחוזה כתוב ביטול קורס חודש לפני מחייב תשלום של 10% מעלות הקורס . עכשיו במקרה גם קראתי את החוזה והחוזה לא נראה לי אז לא אישרתי אותו כפי שביקשה ממני בוואטסאפ . ואז ראיתי גם שישנה אפשרות שאוכל לקבל הקלות לפסיכומטרי בגלל שיש לי בעיות של קשב וריכוז וכדי להגיש בקשה ועד שיאשרו אותה יקח בין חודש לחודשיים ואז ביקשתי מהם לדחות לי את הקורס למועד הבא בכדי לקבל הקלות . ואז התחילו אין ספור שיחות של איומים שכוללים אתה חייב לשלם לנו וכל מני כאלה , יש לך כמה אופציות או לשלם לנו ככה או ככה . אמרתי להם לא חתמתי איתכם על שום חוזה לא חייב לכם כלום. וגם אם הייתי חותם לא הייתה לי אפשרות לבטל מלכתחילה כי נרשמתי שבועיים לפני תחילת הקורס ובחוזה היה רשום חודש לפני בקיצור אני כרגע מקבל מלא טלפונים והם אומרים לי שזה לפי חוק המכונים לפסיכומטרי אז אני לא מבין , לפי החוק למוכנים לפסיכומטרי אני יכול לשלוח לאנשים חוזים והם לא חייבים לחתום עליהם בכדי לאשר אותם ? אודה לתשובתכם בהקדם , | ||
| 26/1/2020 11:28 | איתי |
פסיכומטרי |
| 27/1/2020 09:12 | המועצה לצרכנות |
re:פסיכומטרי |