חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

התקנת שיש לא מקורי במטבח כפי שהתחייב איש המקצוע בהסכם דברים חתום לפני העבודה
מחבר:מישל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/01/2020
שעה:12:39:51

בהסכם שנחתם עם איש שיש צויין דגם לשיש קיסר. בפועל הגיע איש המקצוע עם פלטות שיש לא של קיסר, שעליהם חתום “ Ambassador”. מבירור מול שירות של חברת אבן קיסר עולה כי כל פלטה חתומה Caesarstone ומספר סידורי ואין כל קשר לאמבסדור או כל שם אחר שיופיע על גבי השיש.
איש השיש התכחש לזה וטען שאלה פלטות מקוריות מיוצרות לחו״ל ושאשת השירות לא יודעת בכלל.
לאחר זמן קצר (בעודו מתקין) עשה טעות בחציבה של הכיריים ונאלץ להזמין לנו פלטות חדשות כדי ״שלא יהיו הבדלים בגוון״. בינתיים הוא דוחה את ההגעה בלמעלה משבוע ואנחנו תקועים בבית ללא מטבח משפחה של 5 נפשות עם תינוקת קטנה.
אני לא יודעת מה עלי לעשות במקרה כזה. הוא גבה מחיר לאבן קיסר ואין לי מושג האם הפלטות הבאות יהיו מקוריות או עוד רמאות שלו. שילמנו כבר יותר ממחצית הסכום של העסקה.
האם יש פיצוי על עגמת נפש? על כך שאני לא חוזרת לעבודה בתקופה הזאת ומפסידה משכורת? האם אני חייבת לשלם לו על היתרה בתום העבודה אחרי כל זה? או שבכלל נכון / אפשרי לבטל עסקה ולחפש מישהו אחר אמין?
אודה לתגובתכם בהקדם האפשרי, זה מאד דחוף !!
תודה רבה
21/1/2020 12:39 מישל התקנת שיש לא מקורי במטבח כפי שהתחייב איש המקצוע בהסכם דברים חתום לפני העבודה
22/1/2020 09:49 המועצה לצרכנות    re:התקנת שיש לא מקורי במטבח כפי שהתחייב איש המקצוע בהסכם דברים חתום לפני העבודה