חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תלונה על מתן שירות
מחבר:טוניה מלנין (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/01/2020
שעה:21:31:08

הזמנו לעשות יום הולדת לבת בפארק טרמפולינות, שירות היה נתן ברמה נמוכה מאוד ביחס למחיר המבוקש. מקשירים ומכונות היו שבורים , מדריכה לא מקצועית ולא מוכנה לתת את השירות המובטח. כל האירוע חיפשתי אותה . ילדים לא היו מאורגנים , כל האירוע לא היה מאורגן ומסודר. על כל דבר הייתי צריכה לרוץ ולבקש ( כוסות, צלחות, מזלגון, מים, אוכל) . לפני אירוע שלמנו מקדמה , ואת החלק השני היינו אמורים לשלם בסוף אירוע. כאשר באנו לאחראי בסוף יום הולדת, עם תלונות , הוא אמר שהכל היה בסדר, כמו שצריך להיות . אנחנו לא הסכמנו לשלם את כל הסכום שהם דרשו בגלל שירות שהיה בתת רמה. ואחראי עמד על כך שחייבים לשלם כל הסכום, ו הוא לא נותן הנחות. אמר שהוא המנהל של מקום ובעל העסק, שזה לא היה אמת בכלל. בקשנו לעשות הנחה בגלל כל הסיבות, לא קבלנו מענה ולא מילה של התנצלות. אנחנו לא השלמנו את הסכום הכסף המבוקש, בקשתי טלפון של מנהל , להם לא נתנו . אחרי חצי שעה מתקשר בן אדם ואיומר שאני גונבת והוא מתקשר למשטרה , נסיתי לדבר ולהסביר לו , שאני ממש מאוכזבת מהשירות, ולא מוכנה לשלם סכום שהוא מבקש. הוא צעק שאני גונבת והוא לא מדבר עם גנבים. מה נתן לעשות במקרה כזה בבקשה ?
19/1/2020 21:31 טוניה מלנין תלונה על מתן שירות
20/1/2020 17:00 המועצה לצרכנות    re:תלונה על מתן שירות