| מחבר: | דניאל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 23/01/2020 |
| שעה: | 11:00:52 |
|
לא קבלתי טופס כלשהו.
רק קבלתי הודעות SMS אחרי שסיימנו את העסקה ובו כתוב הזכות שלי על ביטול השירות אבל זכות הביטול אינה חלה על רישיונות מרגע הנפקתם. כתוב גם בהודעה שישלחו לי בממיל את "דרכי הביטול ותנאיה יפורטו בהסכם ההתקשרות שישלח לכתובת המייל שלך מיד לאחר אישור העסקה על ידך. זכות הביטול אינו חלה על רישיונות מרגע הנפקתם לידיך כאמור בסעיף 14ג(ד)לחוק".
לא קבלתי מייל של החברה, ולא זכור לי שבקשו ממני דואר אלקטרוני.
יש לשים לב שבאותה דקה 14:13 של יום 31/12 קבלתי 2-3 פעמים את אותה הודעה SMS, ובנוסף באותה דקה גם בSMS "לקוח יקר, להלן הרישיונות שרכשת" והקודיםשלהם.
ביום 21/01 שלחתי במייל את המכתב הבא, לא קבלתי שום יתייחסות, והיום 23/01 שלחתי שוב מתחת לקותרת מיין מס' 2.
אני שולח שוב מייל ששלחתי ביום 21/01/20 ולא קבלתי שום תשובה ממכם
לכבוד חברת אייס תקשורת
מחלקת ביטולים
הנהלת החברה
ביום 31/12/19 קיבלנו, אני ואשתי, מס' שיחות טל' ממירב ממחלקת מכירות של החברה. היא הציעה לנו להוריד את מחיר ספק ותשתית אינטרנט שאנחנו משלמים כמנויים של בזק. בהצעה, שגם קיבלנו בSMS מימנה, רשום חבילת אינטרנט + ספק + 3 רישיונות ב109 ש''ח לחודש. (לא מדובר ברכישה ולא בעסקה בתשלומים). אחרי שיחה מאוד ארוכה ומעייפת סגרנו שאנחנו עושים מנוי עם אייס תקשורת ומבטלים על מנוי עם בזק.
התברר לי אחרי 4-5 ימים שהמנוי היה על חלק מהעסקה והשאר, 79''ח * 36 חודשים – סה''ב 2844 ש''ח , על רכישת רישיונות.
ביום 05/01/20. אחרי 7 ימים, רציתי לבטל את העסקה כולה כי לא הייתה כוונתי לרכוש לא שירותים ולא מוצרים, אלה להיות מנוי. אמרו לי שמחלקת ביטולים ייצור איתי קשר, דבר שלא קרה עד אחר כמה ניסיונות שלי לדבר איתם.
ביום 12/01, אחרי שבוע ימים, הצלחתי לדבר עם אורלי ממחלקת ביטולים, והיא לא מאשרת לבטל רכישת הרישיונות. רישיונות האלו, שלא היה ברור לי שמדובר ברכישה ושאני לא מעוניין בהם, רציתי לבטל אותם תוך 14 ימים מהתאריך הראשוני, זכותי לעשות כך. אחרי יותר מ20 דקות שיחה אורלי אמרה ש בתוך 3 ימים הם יתנו לי תשובה, דבר שלא קרה. עברו 4 ימים, יום 16/01 פיניתי אני עוד פעם, ביקשתי לדבר איתה, אמרו לי שמעברים פנייה אליה, אבל לא חזרה אליי.
ביום 19/01 התקשרתי שוב פעם ואמרו לי שהיא תחזור אליי. ועד היום, 21/01, לא קיבלתי לא שיחות, לא ביטול עסקה, ולא תשובות.
אני חוזר, כוונת ההצעה היתה להוריד את מחיר המנוי ספק ותשתיות אינטרנט, ולא היתה כוונתי לרכוש רישיונות, ולא לעשות עסקה ב36 תשלומים ולא בס''ך 2844 ש''ח.
לדעתי לא הייתם ישרים איתי, לא הייתם הוגנים כלפי ולא היה ברור שמדובר ברכישה ולא במנוי. זה הזמן עכשיו שאתם יכולים לתקן את זה.
לכן, אני מבקש ביטול של כל העסקה. כבר הורידו לי בכרטיס אשראי 79 ש''ח פעמיים ועוד 30 ש''ח.
במערכת שלכם מופיע העסקה על ת.ז. 324549427 ומשולם בכרטיס אשראי המסתיים ב0441.
בתקווה לסיים את כל העניין הזה מהר ובלי להפעיל את משרד התקשורת, מועצת הצרכן וערוצים אחרים,
דניאל יצ'ה
|
|
|