| מחבר: | דורון (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 17/01/2020 |
| שעה: | 18:21:57 |
|
| הזמנתי מאתר של רשת סופרמרקטים מוצרים בחודשים האחרונים. היה בכל הזמנה כמעט בעיות של חיוב יתר מוצרים מקולקלים ועוד. מה שהיה להם יותר חשוב להדגיש שאני מרבה בפניות ( כלקוח חדש שלא הכיר את המערכת שם, והזמין במאות שקלים, רק לקבל בסוף הזמנה עם עשירית ממה שהוזמן, הרשיתי לעצמי לפנות ולנסות למנוע זאת בהזמנה הבאה). הייתה לי בעיה עם קופון מסוים בהזמנה, ומנהלת השרות שלהם אמרה לי לפנות להנהלה ( או בתלונה דרככם) כי לא אישרו לה מגבוה את הקופון הזה. פניתי להנהלה והמזכירה שלחה את הפנייה שלי משום מה חזרה לשרות. קיבלתי תשובה שבה הייתה תלונה כלפי על כך שאני מרבה בפניות וחתמו בתור הנהלת החברה ( מכיוון שלא טיפלו בתשובה שלהם הקופון, היה ברור לי שזה נכתב על ידי השרות, ולאחר מכן גם נפלט לנציגת שרות בטעות את העניין בשיחה... הם גם הבטיחו הטבה , שעד היום לא ניתנה). מאז עשיתי שתי הזמנות נוספות, שהראשונה היה בה חיוב על מוצרים שלא הגיעו, ופתחתי תלונה. כאן כבר התחיל היחס להיות מוזר, פניתי שיחזרו אלי אחר הצהריים בהדגשה, והם התקשרו אלי רק לפני הצהריים במכווון וכתבו תגובה שאין מענה, ושאני אתקשר אליהם במקום. התקשרתי ופתחתי תלונה, וומכיוון שלא טיפלו בעניין, גיליתי בדיעבד שכנקמה על הפנייה שהגיעה בטעות אליהם, הם סגרו את הטיפול במקביל למייל שבו התלוננו עלי, וכתבו תגובה שוב שאני מרבה בפניות... פתחתי אותה מחדש בעזרת השרות, והזמנתי עוד משלוח אחרון שבו היה אי התאמה למחירים. פניתי לשרות בצור קשר כמה ימים ברצף, ואף אחד לא חזר אלי... כשהתקשרתי לשרות, הנציגה אמרה לי שהם מסרבים לתת לי שרות ושאפנה דרככם עם התלונה שלי!!! אמרתי לי שאם הייתי יודע לא הייתי עושה את ההזמנה האחרונה... היא סרבה להגיד לי מי קבע את החוק הביזארי שהם לא מוכנים לתת לי שרות, כי היא 'לא חייבת' וביקשתי לדבר עם אחראית, טענתה- לא נמצא כרגע... כשניסיתי להזכיר לה בסיום השיחה שאני מחכה שאחראי יחזור אלי, היא לא נתנה לי לסיים את המשפט וניתקה לי בפרצוף... האם מותר להם לסרב לתת לי שרות לאחר הקנייה באתר?! כל השיחות שלנו מוקלטות אצלי, ואני גם יכול להוכיח שהם סתם הגזימו בהאשמה המוזרה ( שלא לדבר על כך שזה תפקיד השרות לקוחות, לתת שרות- בשופרסל לעומתם למשל אין בעיה לשרות לקוחות לענות על שאלות ולעזור, גם ללקוחות שמתקשרים הרבה..). כרגע אני תקוע במצב שבו חייבים לי כסף על שני משלוחים קודמים- כשבאחד לא סיימו את הזיכויים המובטחים, ובשני סגרו פעמיים את הפנייה כמוזכר לעיל, ועל השלישי עם הפרשי המחירים יודע אחראי האינטרנט בחנות, דהיפנה אותי לשרות שעושים איתי ברוגז ביזארי... לא היה להם בעיה לקחת את הכסף שלי מצד אחד, גם אחרי ש'נעלבו', ומצד שני-הם מסרבים לתת שרות לקוחות שכספי הקנייה שלי תורמים לקיומו... תודה מראש על התשובה |
|
|